cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

After 2: Posle sudara – Ana Tod

1,141.80 RSD Sa PDV-om

  • Izdavač: Čarobna Knjiga
  • Autor : Ana Tod
  • ISBN : 9788677024987
  • Broj strana: 592
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broš
  • Format: 14 x 20 cm

Nema na zalihama

SKU 30917 Kategorije , , ,

Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji.
Postojalo je vreme pre nego što je Tesa upoznala Hardina. A onda je nastupilo ono posle… Život više nikad neće biti isti.
Tesa je dobra devojka koja kod kuće ima slatkog, pouzdanog dečka. Ona zna šta hoće, svesna je svojih ambicija i majka joj odlučno pomaže da ih ostvari.
Tek što se uselila u studentski dom, naletela je na Hardina.

Sa svojom neočešljanom smeđom kosom, jakim britanskim akcentom i alkicom u usni, Hardin je sladak na sasvim drugačiji i njoj sasvim nepoznat način.Takođe je i nepristojan – može se čak reći i okrutan. Tesa bi trebalo da ga mrzi zbog takvog ponašanja. Zaista ga i mrzi – sve dok ne ostane sama s njim u njegovoj sobi. Njegovo mračno raspoloženje prelazi na nju i, kad se poljube, u njoj se rasplamsava dotad nedoživljena strast.
Tesa već ima savršenog dečka. Zašto se onda toliko upinje da prevaziđe svoj povređeni ponos i Hardinove predrasude o dobrim devojkama?
Ili je to možda… ljubav?

„Možete očekivati neočekivano.“ – Vilma’s Book Blog
„Pripremite se da dožite emotivnu eksploziju!“ – Biblio Belles
„After ne smete propustiti – ali pripremite se za osećanja kakva nijedna knjiga dosad nije pobudila u vama.“ – Fangirlish

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi