Cart

Naša priča

Poštovani, Knjige koje sam naručio, (narudžbenica 3210), su stigle ne oštećene i u predviđenom roku . Zahvaljujem vam se na ekspeditivnosti. Veoma sam zadovoljan saradnjom i nadam se da će te i u buduće biti ovako korektni. Sve najbolje i veliki pozdrav ” – Goran

Upravo su stigle knjige! Sada sam prvi put kupila knjige od vas i veoma sam zadovoljna saradnjom. Divan vam je i Katalog i kalendar i hvala na bloku koji ste nam poslali. Nadam se nastavku saradnje. 🙂 Pozdrav ” – Milica Živanović

O nama

ID LEO COMMERCE D.O.O. osnovano je 2002. godine u nameri da se savremenom čitaocu ponudi maksimalni kvalitet izdanja iz popularne psihologije i dečije literature. Za sve ove godina našeg postojanja objavili smo veliki broj značajnih i uticajnih stranih i domaćih pisaca. Od samog starta pokrenuta je edicija Buđenje u kojoj smo ugostili mnogobrojna prestižna i značajna svetska i domaća imena iz „Self-Help“ literature. Pored ove edicije pokranut je siaset dečijih edicija u kojima smo obuhvatili čitaoce – od bebica, preko onih malo starijih pa sve do tinejdžera.

Od 2007.-e godine Leo je otovorio šest  knjižara – “Riznica knjiga” u kojima i najprefinjeniji čitaoci pronađu željenu knjigu. Pored najvećeg izbora u Srbiji i ljubaznog i stručnog osoblja svaka od naših knjižara odobrava kupcima popuste na najvećem broju izdanja u Srbiji. Uvek se trudimo da se pored konkuretnih cena pojavi i veliki broj knjiga na akcijskoj prodaji, svaki kupac dobija na poklon bukmarker, blokčić…

Od 2008.-e godine pokrenuli smo, pored izdavačkog, knjižarski sajt na kojem ste pronalazili najbolji i najveći izbor knjiga, sva najnovija izdanja kao i ona retka po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Na sajtu se nalazi i najveća ponuda knjiga koje se nalaze na akcijskoj prodaji.

15
Godine postojanja
30+
Broj saradnika
15 000+
Broj Naslova
20 000+
Zadovoljnih kupaca

Zašto odabrati nas?

Prva smo izdavačka kuća koja veliki broj svojih štampanih izdanja izdaje i u vidu e-knjige (aplikacija). Leo commerce je plasirao i prvu aplikaciju prvog srpskog autora beletristike, autora popularne psihologije, autora dečije knjige, autora dečije audio knjige i autora praktičnog priručnika. Sve naše e-njige su postavljene na Apple Bookstor-u, na Google play-u kao i u okviru aplikacije eKnjižara. Pored toga, Leo commerce je prvi izdavač u Srbiji koji je ponudio svoja e-izdanja i za kupovinu u Srbiji – u okviru aplikacije Samsung korner – gde smo omogućili kupovinu naših izdanja putem sms poruke…

Prva smo izdavačka kuća koja je pokrenula e-časopis, polovinom 2013.-e godine – Leo Lavovski časopis za ispunjeniji život – u kojem smo predstavili veliki broj najnovijih knjiga i ugostili veliki broj autora izdavačkih kuća iz naše zemlje.

Pitanja i odgovori

VAŽNA NAPOMENA! CENE KOJE SU NA SAJTU (SA POPUSTOM, KAO I AKCIJSKE CENE) VAŽE ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU: PREKO SAJTA, PREKO E-MAILA, PUTEM TELEFONA, SMS PORUDŽBENICOM! Ukoliko želite da knjige kupite direktno u našim knjižarama kontaktirajte odabranu knjižaru radi provere raspoloživosti količina kao i aktuelne cene.

Knjige predstavljene na sajtu možete kupiti na više načina:

  • Poručivanjem putem sajta www.leo.rs
  • Narudžbinom preko e-maila: info@leo.rs – potrebno je da pošaljete sledeće podatke: Ime i prezime, adresu, mesto i poštanski broj, broj mobilnog telefona, naziv knjige ili knjiga koje poručujete i broj komada.
  • Putem telefona 011/375-2625 , 011/375-2626 , 011/375-2627
  • SMS porudžbenicom – ako želite da poručite knjige putem SMS poruke, pošaljite na broj 063/213-575 sledeće podatke:
    • Ime i prezime, adresu, mesto i poštanski broj, mejl adresu, naziv knjige ili knjiga koje poručujete i broj komada. Cena sms poruke se tarifira po standardnoj ceni sms poruke kod vašeg operatera.

Koji god način poručivanja da izaberete knjige će vam biti isporučene brzom poštom Dexpress u roku od 1 do 5 radinih dana, a troškovi ptt usluga iznosiće 200 dinara za kupovinu jedne do tri knjige ili 250 dinara za kupovinu četiri i više knjiga.

Kupovina je sigurna. Svi podaci o kupovini vidljivi su samo administratoru.

Isporuka na teritoriji Srbije vrši se kurirskom službom Dexpress.

Porudžbenice primljene do 14h biće isporučene u roku od 1 – 5 radnih dana, a porudžbenice primljene posle 14h biće isporučene u roku od 2 – 5 radnih dana. Sve porudžbenice poručene u petak posle 14h, u subotu i u nedelju kurirska služba preuzima u ponedeljak, a isporuku vrši u roku od 1 – 5 radnih dana.

Ukoliko Vas kuriri prilikom isporuke ne zatekne na adresi kontaktiraće Vas putem telefona na broj koji ste naveli prilikom poručivanja i pokušati dostavu idućeg radnog dana.

Kurirska služba isporučuje do adrese koju ste naveli u porudžbenici.

Isporuka robe kurirskom službom Dexpress se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća pouzećem niti uplatnicom već se plaćanje vrši platnim karticama Visa, Master i Maestro u dinarima ili izborom plaćanja virmanom. Knjige van teritorije Srbije šalju se isključivo zvaničnom državnom poštom – PTT Srbije.

Isporuke se vrše od ponedeljka do subote. Isporuke se ne vrše nedeljom.

Poštarina za isporuke porudžbenica za teritoriju Srbije varira u odnosu na broj kupljenih knjiga i njen iznos možete videti u tabeli ispod. Program će automatski dodati određeni iznos prilikom zaključivanja narudžbine.

  • 1 – 3 knjige 200 dinara
  • 4 i više knjiga 250 dinara

Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije.

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine.

Reklamacije slati na info@leo.rs ili pozvati telefonom 011/375-2625, 011/375-2626.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju

Loading...