O nama

Naša priča

ID LEO COMMERCE D.O.O. osnovano je 2002. godine u nameri da se savremenom čitaocu ponudi maksimalni kvalitet izdanja iz popularne psihologije i dečije literature. Za sve ove godina našeg postojanja objavili smo veliki broj značajnih i uticajnih stranih i domaćih pisaca. Od samog starta pokrenuta je edicija Buđenje u kojoj smo ugostili mnogobrojna prestižna i značajna svetska i domaća imena iz „Self-Help“ literature. Pored ove edicije pokranut je siaset dečijih edicija u kojima smo obuhvatili čitaoce – od bebica, preko onih malo starijih pa sve do tinejdžera.

Od 2007.-e godine Leo je otovorio šest  knjižara – “Riznica knjiga” u kojima i najprefinjeniji čitaoci pronađu željenu knjigu. Pored najvećeg izbora u Srbiji i ljubaznog i stručnog osoblja svaka od naših knjižara odobrava kupcima popuste na najvećem broju izdanja u Srbiji. Uvek se trudimo da se pored konkuretnih cena pojavi i veliki broj knjiga na akcijskoj prodaji, svaki kupac dobija na poklon bukmarker, blokčić…

Od 2008.-e godine pokrenuli smo, pored izdavačkog, knjižarski sajt na kojem ste pronalazili najbolji i najveći izbor knjiga, sva najnovija izdanja kao i ona retka po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Na sajtu se nalazi i najveća ponuda knjiga koje se nalaze na akcijskoj prodaji.

Zašto odabrati nas?

Prva smo izdavačka kuća koja veliki broj svojih štampanih izdanja izdaje i u vidu e-knjige (aplikacija). Leo commerce je plasirao i prvu aplikaciju prvog srpskog autora beletristike, autora popularne psihologije, autora dečije knjige, autora dečije audio knjige i autora praktičnog priručnika. Sve naše e-njige su postavljene na Apple Bookstor-u, na Google play-u kao i u okviru aplikacije eKnjižara. Pored toga, Leo commerce je prvi izdavač u Srbiji koji je ponudio svoja e-izdanja i za kupovinu u Srbiji – u okviru aplikacije Samsung korner – gde smo omogućili kupovinu naših izdanja putem sms poruke…

Prva smo izdavačka kuća koja je pokrenula e-časopis, polovinom 2013.-e godine – Leo Lavovski časopis za ispunjeniji život – u kojem smo predstavili veliki broj najnovijih knjiga i ugostili veliki broj autora izdavačkih kuća iz naše zemlje.