cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Zlatna pravila uspeha – Brajan Trejsi

Originalna cena je bila: 1,485.00 RSD.Trenutna cena je: 1,202.30 RSD. Sa PDV-om

Autor: Brajan Trejsi
ISBN: 9788660356811
Godina izdanja: 2019
Broj strana: 399
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 23 cm

Izdavač: Harmonija

Najveći stručnjak po pitanju uspeha, Brajan Trejsi, predstavlja dokazane principe i savete koji će vam pomoći da, korak-po-korak, počnete da cenite sebe više i poboljšate svoj život.

Brajan Trejsi je jedan od najvećih svetskih stručnjaka po pitanju uspeha i ličnih postignuća, koji svake godine na privatnim i javnim seminarima govori pred više od stotinu hiljada muškaraca i žena. U knjizi Zlatna pravila uspeha predstavlja vam moćan, dokazano uspešan sistem – zasnovan na dvadeset pet godina iskustva i prakse – koji možete primeniti istog trenutka kako biste na svakom polju u svom životu postigli bolje rezultate.

Naučićete ideje, koncepte i metode kojima se širom sveta služe ljudi koji na svim poljima nižu velike uspehe. Naučićete da otključate sopstveni potencijal za uspeh. Odmah ćete postati pozitivniji, ubedljiviji i moćno usredsređeni na ono što radite. Obuku na kojoj se ova knjiga zasniva prošlo je više od milion ljudi, a mnogi od njih su značajno povećali svoje prihode i poboljšali svoje živote u svakom pogledu.

Detaljan priručnik za uspeh i postignuće koji je pred vama sadrži dokazane principe izvedene iz psihologije, religije, filozofije, biznisa, ekonomije, politike, istorije i metafizike. Ove ideje se prepliću u nizu brzih i sadržajnih koraka koji će vam omogućiti da postignete uspeh veći nego što mislite da je moguć – cenićete sebe i postizati više, a imaćete potpunu kontrolu nad svim aspektima ličnog i profesionalnog života.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi