Neograničena moć – Entoni Robins

1,202.30 RSD Sa PDV-om

Autor: Entoni Robins
ISBN: 9788660357795
Godina izdanja: 2020
Broj strana: 416
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 23 cm

Izdavač: Harmonija

Entoni Robins je svoju teoriju o neograničenoj moći nazvao novom naukom o ličnom postignuću. Vi je pak možete nazvati nečim najboljim što vam se dogodilo u životu.

Ako ste ikada sanjali o boljem životu, Neograničena moć će vam pokazati kako da postignete izvanredan kvalitet života koji priželjkujete i zaslužujete, kao i kako da ovladate životom i ostvarite se kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Entoni Robins je, svojim knjigama, kasetama i seminarima, dokazao milionima ljudi da kontrolisanjem moći svog uma možete da učinite, postignete i dobijete sve ono što želite u životu. Podučavao je predsednike država, pripadnike kraljevske porodice, olimpijce i profesionalne sportiste, filmske zvezde i decu, kako da postignu ono što žele. U svojoj knjizi Neograničena moć, Robins, upečatljivo i sa žarom, izlaže načela svoje nauke o ličnom postignuću, iz kojih možete da naučite:

• Kako da saznate šta zaista želite.
• Sedam laži o uspehu.
• Kako u trenutku da reprogramirate svoj um kako biste eliminisali svoje strahove i fobije.
• Tajnu neposrednog uspostavljanja odnosa sa osobama koje upoznajete.
• Kako da prekopirate uspeh drugih ljudi.
• Pet ključnih faktora za sticanje bogatstva i sreće.

Knjiga Neograničena moć je priručnik za uvežbavanje uma. Ona će vam pokazati kako, korak po korak, da postignete vrhunski učinak u ovladavanju emocionalnom i finansijskom slobodom, liderskim veštinama, i kako da izgradite samopouzdanje i ostvarite saradnju sa drugima. Podučiće vas i ohrabriti da preoblikujete sebe i svoj svet. Neograničena moć je priručnik za postizanje vrhunskog učinka i uspeha u životu.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi