Ekspertski kurs – Napoleon Hil

891.00 RSD Sa PDV-om

Autor: Napoleon Hil
ISBN: 9788660358686
Godina izdanja: 2021
Broj strana: 316
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 23 cm
Izdavač: Harmonija

Opis

Ekspertski kurs Napoleona Hila je izuzetan dar koji je ostavio čovečanstvu. Reč je o najlakšem i najdirektnijem putu da iskoristite svoje potencijale. Pred vama je jedna od najsloženijih knjiga o samopoboljšanju koje su danas dostupne. Ova originalna i nikad ranije objavljena predavanja održao je lično Napoleon Hil na Ekspertskom kursu u Čikagu sredinom pedesetih godina prošlog veka. Bila su namenjena studentima koji su obučavani da dalje prenose njegovu filozofiju i tako pomognu drugima da ostvare svoje ciljeve.

Tokom ovog izuzetnog kursa, osmišljenog da poboljša svaki aspekt vaših života, saznaćete kako da savladate sledeće korake:

· Otkrijete svoju pravu svrhu;
· Ostvarite svaki cilj koji zacrtate;
· Postanete zadovoljna osoba;
· Zakoračite u liderstvo;
· Razvijete pozitivan mentalni stav;
· Privučete povoljne prilike;
· Negujete entuzijazam;
· Učite posredstvom nepovoljnih iskustava;
· Jačate kreativnu viziju i maštu;
· Održavate dobro zdravlje;
· Upravljate vremenom i novcem.

Napoleon Hil bio je američki pisac knjiga o samopomoći. Najpoznatiji je po delu Misli i obogati se iz 1937. godine, koje spada među deset najprodavanijih knjiga iz psihologije svih vremena. Kroz svoja predavanja otkriva vam tajnu kako da budete uspešni i naglašava da su intenzivna očekivanja suštinski važna za poboljšanje kvaliteta života. Njegov Ekspertski kurs je osmišljen kako bi pomogao ljudima širom sveta da iz korena promene svoje živote.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!