cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Božanski matriks – Greg Brejden

418.00 RSD Sa PDV-om

Autor: Greg Brejden
ISBN: 9788660356309
Godina izdanja: 2019
Broj strana: 248
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 15×23 cm

Izdavač: Harmonija

Nema na zalihama

Božanski matriks je skladište u kojem se nalazi sve u univerzumu, most koji povezuje sve stvari i ogledalo koje nam pokazuje sve što smo stvorili.

Na stranicama koje slede opisuje se postojanje polja energije – Božanskog matriksa – koje predstavlja i skladište i most i ogledalo za sve što se događa između sveta u nama i sveta koji se nalazi izvan naših tela. Činjenica da to polje postoji u svemu, počev od najsitnijih čestica kvantnog sveta, pa sve do udaljenih galaksija čija svetlost tek sada dopire do naših očiju, a isto tako i u svemu između toga, menja naša uverenja o našoj ulozi u univerzumu.

U ovoj izvrsnoj knjizi koja nam nudi nov pogled na svet i naše mesto u njemu, Greg Brejden nam, povezujući najnovija otkrića kvantne fizike i drevna mistična učenja, ukazuje na to kako možemo da postanemo kreatori sopstvene realnosti i pretvorimo svoje snove u stvarnost. Ako naučimo kako da koristimo jezik koji Božanski matriks razume, sve postaje moguće, počevši od isceljenja naših tela, pa do stvaranja mira u svetu.

Mi se Božanskom matriksu obraćamo jezikom svojih osećanja i uverenja, a on nam odgovara posredstvom onoga što doživljavamo u svom životu. U tom dijalogu, naša najdublja uverenja postaju osnovni nacrt za sve ono što doživljavamo kao svoja iskustva. Počevši od postojanja mira u svetu, pa do izlečenja našeg tela, pa preko svih naših odnosa s drugim ljudima i ljubavnih veza i karijera za kojima jurimo, naš dijalog sa svetom je stalan i nema mu kraja. Zbog toga što nikada ne prestaje, nemoguće nam je da ikada budemo pasivni posmatrači koji samo stoje sa strane, izvan života. Ako smo svesni – po definiciji – mi stvaramo.

Mi živimo u Božanskom matriksu i mi smo poput umetnika koji izražava svoje najdublje strasti, strahove, snove i želje pomoću tajanstvenog kvantnog slikarskog platna. Međutim, mi smo i to platno, kao što smo i ono što je prikazano na platnu. Mi smo slike, ali i četkice za slikanje.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi