cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Život ispunjen svetlošću – Džejkob Izrael Liberman, Đina Liberman, Erik Liberman

Original price was: 968.00 RSD.Current price is: 783.20 RSD. Sa PDV-om

Autor: Džejkob Izrael Liberman , Đina Liberman , Erik Liberman
ISBN: 9788660356972
Godina izdanja: 2019
Broj strana: 168
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 23 cm

Izdavač: Harmonija

„Džejkob Liberman je jedan od mojih omiljenih učitelja.“

– Lujza Hej

Dopustite svetlosti da vodi vaš život.

Najvažnije stvari u našem životu su zdravlje i sreća, a ipak većina nas nije ni zdrava ni srećna. Naučeni smo da verujemo da ćemo ukoliko pravimo planove za budućnost i donosimo ispravne odluke uspeti da ostvarimo svoje snove, ali, uprkos svom našem trudu, u današnjem svetu više je bolesti i nezadovoljstva nego ikada pre. Da li je moguće da su naša osnovna shvatanja o životu pogrešna?

Svi smo svesni uticaja svetlosti na rast i razvoj biljki, ali malo nas shvata da biljke „vide“ odakle dopire svetlost i „nameštaju se“ u skladu s tim. Ipak, ovaj fenomen ne važi samo za biljke – svetlost upravlja i ljudima i njihovim životima. U knjizi Život ispunjen svetlošću dr Džejkob Izrael Liberman povezuje naučna otkrića i svoju kliničku praksu i iskustva da bi nam pokazao kako nas ta blještava inteligencija koju nazivamo „svetlost“ bez napora vodi ka zdravlju, radosti i životu ispunjenom smislom.

„Život ispunjen svetlošću predstavlja nam rezultate istraživanja svetlosti i njene povezanosti sa svešću, pomažući nam da shvatimo njen uticaj na sve aspekte ljudskog postojanja.“

– Dipak Čopra, autor knjige Vi ste univerzum

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi