Put ka zdravlju – Abi Vin

712.00 RSD Sa PDV-om

Autor: Abi Vin
ISBN: 9788660355838
Godina izdanja: 2018
Broj strana: 233
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 23 cm

Izdavač: Harmonija

Opis

Zbog toga što smo neprestano pod stresom, često nismo ni svesni koliko smo zaista pod stresom.

Svojim radom kao šamanski psihoterapeut Abi Vin pomaže ljudima da se oslobode svojih štetnih obrazaca i stvore prostor za zdravlje, sreću, mir i opšte blagostanje. U knjizi Put ka zdravlju, Abi predstavlja čitaocima najefikasnije metode i tehnike pomoću kojih mogu da se iscele i osnaže, preuzimajući na taj način brigu o svom zdravlju i dobrobiti u svoje ruke.

Zahvaljujući veoma jednostavnim objašnjenjima i uputstvima, kao i praktičnim vežbama povećaćete svoju svesnost i naučiti kako da na energetskom nivou radite sa svojim srcem, umom i dušom da biste ostvarili duboku transformaciju na svim nivoima. Postići ćete smanjenje ili čak potpuno uklanjanje fizičkih bolova, osećaćete da ste više prisutni u svom životu, spokojniji i smireniji. Takođe, iscelićete svoje odnose s drugim ljudima, osloboditi se stresa i anksioznosti i ostvariti svoj puni potencijal stvarajući na taj način život u kojem ćete uživati osećajući se ispunjeno.

Knjiga Put ka zdravlju divan je, temeljan i praktičan vodič koji će nam pomoći da otpustimo sve one teške energije koje nas sprečavaju da uživamo u životu. Ona predstavlja izvrstan izbor za sve one koji su posvetili život tome da svojim prisustvom svet učine boljim mestom.

Rebeka Kembel, autorka knjige Vreme je za svetlost

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!