cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Porcelanski mesec – Džejni Čeng

Original price was: 1,430.00 RSD.Current price is: 990.00 RSD. Sa PDV-om

Izdavač: Only Smiley
Godina izdanja: 2024.
Broj strana: 376
Povez: Mek
Format
Pismo: Latinica

ROMAN O FRANCUSKOJ, PRVOM SVETSKOM RATU I ZABRANJENOJ LJUBAVI

Živopisno sročen roman čija se radnja odvija u Francuskoj tokom prvog svetskog rata, o dve žene – Kineskinji i Francuskinji – čiji se životi prepliću uz neočekivane posledice koje vrlo lako mogu prerasti u opasnost.

Francuska 1918. godine. U završnim danima Prvog svetskog rata, mlada kineskinja Polin Deng, beži iz doma svoga strica u Parizu da bi izbegla brak zbog koga će morati da se vrati u Šangaj. Da bi sprečila brak koji se uveliko ugovara za nju, potrebna joj je pomoć njenog rođaka Tea, koji radi kao prevodilac u Kineskom radničkom korpusu u gradiću Nojel na Moru.

U Nojelu na Moru, Kamij Rusel planira bekstvo iz braka ispunjenog nasiljem. Nakon što Kamij ponudi Polin smeštaj dok boravi u Nojelu, ove dve žene će se sprijateljiti. Ipak, neće proći mnogo i Polin će otkriti opasnu ljubavnu vezu koju Kamij taji i pravu istinu o Teu. I kako novonastala situacija poprima razmere smrtne opasnosti, dve žene su prinuđene da donesu užasnu odluku kojom će biti povezane do kraja života.

Imajući za svoju potku malo poznat istorijski podatak da je 140.00 kineskih radnika u Prvom svetskom ratu dovedeno u Evropu da obavlja fizičke poslove u pozadini ratnih zbivanja, Porcelanski mesec je priča o zabranjenoj ljubavi, identitetu, pripadanju i o onome što smo spremni da rizikujemo radi slobode.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi