cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Šest šešira za razmišljanje – Edvard de Bono

Originalna cena je bila: 1,089.00 RSD.Trenutna cena je: 855.80 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:86-82683-70-5
  • Broj strana :239
  • Povez: Broširan
  • Format:14x20cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

SKU 3977 Kategorija Tag

Isprobajte novi, praktični i nesvakidašnje pozitivan pristup za donošenje odluka i pronalaženje ideja! Izaberite neki od šešira, žuti, crveni, zeleni… Zavirite u svet boja koje će vam pomoći u donošenju odluka!

Vaš upeh zavisi od toga koliko dobro razmišljate. Ali da, svi ćemo potvrditi da to danas može biti pravi izazov: sa toliko obaveza, emocija, informacija, trendova, nada i očekivanja, osećate se kao da žonglirate sa previše loptica.

De Bono ima rešenje, on nudi Šest šešira za razmišljanje uz pomoću kojih ćete uspeti da organizujete svoj um!

Ova knjiga će vam pomoći da ramišljate bolje – sa njenim praktičnim i jedinstveno pozitivnim pristupom za donošenje odluka i pronalaženje novih ideja. I ne samo to, to je pristup koji su hiljade poslovnih ljudi, predavača i ljudi na visokim državnim položajima širom sveta usvojili nižući ogromne uspehe!

Probajte i vi: Stavite crni šešir za kritičko stanovište, ili žuti za sunčani optimizam! Zeleni šešir pruža obilje kreativnih ideja! Pod belim sagledajte činjenice, a pod crvenim izrazite osećanja. A onda izmislite čitav dijapazon mogućih rešenja i razvrstajte ih – nebesko plavi šešir će vam omogućiti nepristrasan pogled na stvari.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi