Tajna veza – Barbara Tejlor Bredford

165.00 RSD Sa PDV-om

  • Godina izdanja: 2000;
  • Povez: Broširani povez;
  • Pismo: latinica;
Kategorije ,

Opis

U svom najnovijem, željno očekivanom romanu, neponovljiva Barbara Tejlor Bredford je još jednom napisala toplu i nezaboravnu priču. Dramatična i inspirativna, Tajna veza će osvetliti moć ljubavi. Zadovoljiće legije njenih obožavalaca i zauzeti svoje mesto u nizu njenih bestselera.
U svojoj trideset trećoj godini, Bil Ficdžerald, priznati američki inostrani TV izveštač, je izmučen ratom i iscrpljen posle dugog vremena provedenog u Bosni. Krajem novembra 1995. on odlazi u Veneciju da se sretne sa Frensisom Ksavijerom Pitersonom, starim prijateljem i ratnim dopisnikom za Tajm, odlazi na toliko željeni odmor.

Dok sedi u baru Griti Palas hotela na Velikom Kanalu sa Frenkijem, Bila kao strela pogađa lepota tamnokose mlade žene koja sedi sama na drugoj strani bara. Nesrećno udata za advokata iz šou biznisa Pitera Smarta, Vanesa Stjuart je dvadeset sedmogodišnji dizajner stakla iz Njujorka koja je u gradu da bi posetila duvače stakla u Muranu. Tri putnika smatraju da bi kao Amerikanci u Veneciji trebalo da zajedno proslave Dan Zahvalnosti. Te večeri – pune topline i drugarstva – počinje zabranjena ali sudbonosna ljubavna veza.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!