cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Preokret – Branislav Mitrović

Original price was: 968.00 RSD.Current price is: 774.40 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:978-86-6303-027-5
  • Broj strana :143
  • Povez: Broširan
  • Format:15x20cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

Vaterpolo golman Branislav Mitrović, član trofejne generacije reprezentacije Srbije, u svojoj intimnoj ispovesti, o karijeri i promenama koje  je uveo u svoj profesionalni i privatni život i postao najbolji golman sveta. Koliko je ishrana važan faktor za napredak u svakoj karijeri, kako profesionalnih tako i amaterskih sportista, o tome govori koautor – nutricionista centra dr Gifing.

Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Branislav Mitrović odlučio je da u 32. godini, kao još uvek aktivan sportista, napiše autobiografiju. Njegova knjiga je priča o događajima, ljudima i ishrani koja je promenila njegov život i karijeru. Branislav u knjizi „Preokret“ opisuje s kakvim se emocijama i pritiscima nosio tokom Evropskog prvenstva u Beogradu, šta se sve dešavalo na Olimpijskim igrama u Riju i kako su od pokojnika ipak postali pukovnici.

 

On predočava kakav je život mladog vaterpoliste u Srbiji, s čim se sve susreću i kada odu u inostranstvo, kako se snalazio dok mu je bila neizvesna sudbina, da li će klub za koji igra zbog finansija opstati, ali i otkriva kako je prevazišao tešku povredu i mesece odsustva iz bazena, kakvo mu je bilo detinjstvo i školovanje u Novom Sadu i šta će reći svojoj ćerki kada poraste.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi