cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

ONOSTRANI – Brendon Mal

Original price was: 3,674.00 RSD.Current price is: 2,204.40 RSD. Sa PDV-om

KOMPLET 3 NASLOVA

Onostrani – komplet 1 – 3 – autor Brendon Mal

Komplet sadrži 3 knjige sjajne epske fantastike:

  1. SVET BEZ JUNAKA
  2. SEME POBUNE
  3. PRATEĆI PROROČANSTVO
Onostrani knjiga 1 – Svet bez junaka

U serijalu „Onostrani“ Brendon Mal nas vodi u Lirijan. Svet u koji možete stići i iz ovog našeg sveta, ako znate kako ili pukim slučajem. Ako vam se to desi, upoznaćete razna bića, ljude koji rastu iz semena, ogromne krabe, zle čarobnjake, simpatične smutljivce koji odbacuju delove vlastitih tela, opasne močvare, strašne tamnice.

Džejson Voker često je žalio što mu je život krajnje predvidiv – sve dok jednog običnog dana u zoološkom vrtu nije prebačen iz rezervoara sa nilskim konjem u neki čudan, ugroženi svet. Lirijan je pun opasnosti i izazova i nije nalik ni na jesno mesto koje je Džejson ikada imao prilike da upozna.

Ljudi žive u strahu od cara Maldora, zlog čarobnjaka. Hrabri podanici koji su se nekada usprotivili Maldoru bili su potkupljeni ili slomljeni i napustili su carstvo u kojem vladaju strah i sumnja.

Dok pokušava da se nakako vrati kući, Džejson igrom slučaja upoznaje Rejčel, koja je takođe na tajanstveni način iz našeg sveta dospela u Lirijan. Njih dvoje treba da sastave moćnu reč koja treba da uništi zlog cara, a pritom otkrivaju da će njihovi izgledi da se vrate kući biti znatno veći budu li spasli ovaj svet bez junaka.

Onostrani knjiga 2 – Seme pobune

Džejson Volker mora da pronađe načina da se vrati u Lirijan. Rejčel je ostala tamo nasukana, a Džejson je došao u posed dragocenog obaveštenja koje neizostavno moraju saznati prijatelji koji su tamo ostali kako ne bi izgubili svaku nadu da će uspeti da prežive i poraze zlog cara Maldora.

Kada mu konačno pođe za rukom da se vrati u taj čudni i ugroženi svet, Džejson se istog časa nađe u najvećoj opasnosti do tada, biva proglašen za najtraženijeg begunca na celom kontinentu. Rejčel je u međuvremenu počela kod sebe sama da otkriva nove sposobnosti koje bi mogle da budu od velikog značaja u borbi protiv Maldorove tiranije.

Posle potrage koja nije donela rezultate, na redu je nova misija… da se okupe preostali junaci Lirijana. Mogu li se potrebni saveznici ubediti pre nego što car uguši ustanak u povoju? Džejson, Rejčel i njihova družina pokislih junaka suočiće se sa novim neprijateljima i gotovo nepremostivi m preprekama dok se budu upinjali da podignu beznadežnu pobunu. Nemojte propustiti treću knjigu Brendona Mala u sagi broj jedan sa bestseler liste Njujork tajmsa.

Onostrani knjiga 3 – Prateći proročanstvo

Uzbudljiv završetak serije koja se nalazi na prvom mestu bestselera Njujork Tajmsa.

Kada su Džejson i Rejčel dospeli u Lirijan, jedino su želeli da pronađu načina da se vrate kući. Sada znaju da su uloge koje moraju da odigraju u poslednjoj fazi krstaškog rata protiv zlog cara Maldora, od najveće važnosti mada ih to može koštati života.

U svoj poslednjoj proročanstvu proročica iz Mijanamona videla je mnoge moguće budućnosti za narod Lirijana. Ali među svim tim budućnostima, nazrela je samo jedan neizvestan kurs koji bi Džejsonu, Rejčel i junacima na njihovoj strani mogao omogućiti da poraze Maldora i ponovo uspostave mir u Lirijanu. Njena vizija zahteva da Džejson i Rejčel krenu različitim putevima na početku najopasnije pustolovine do tada. Hoće li ih njihova putovanja odvesti konačno kući ili na neko mesto koje nijendo od njih nije moglo ni da zamisli?

Poslednji deo bestseler trilogije Onostrani Brendona Mala sadrži više pustolovina nego ijedna njegova knjiga do sada i predstavlja neverovatan, zapanjujuć završetak ove epske priče.

Pohvale za knjige Brendona Mala

„Brendon Mal je pravi čarobnjak kada su reči u pitanju. Onostrani su jedna od najoriginalnijih fantazija – neodoljiva mešavina pustolovine, humora i magije. Odavno takvu nisam pročitao.“ – Rik Riordan, autor serijala , Persi Džekson, o Svetu bez junaka

„Knjige iz serije Utočište za bajke su me terale da okrećem stranice sve do 4:40 ujutro. Svaka nova knjiga bila je bolja od prethodne.“ – Kristofer Paolini, o Utočištu za bajke

„Isto kao i Hari Poter, i za Utočište za bajke može se pomisliti da je pisano za decu, ali, isto kao i Hari Poter, Utočište za bajke može da se čita naglas u krugu porodice i da u njemu podjednako uživaju i odrasli i deca.“ – Orson Skot Kard, autor Enderove igre, o Utočištu za bajke

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi