cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Onostrani 1: Svet bez junaka – Brendon Mal

Original price was: 1,320.00 RSD.Current price is: 990.00 RSD. Sa PDV-om

Iz   Edicije „ Onostrani’’

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 448
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • ISBN: 9788679502292
  • Format: 130mm x 200mm

Na zalihama

Onostrani 1: Svet bez junaka – autor Brendon Mal

U serijalu „Onostrani“ Brendon Mal nas vodi u Lirijan. Svet u koji možete stići i iz ovog našeg sveta, ako znate kako ili pukim slučajem. Ako vam se to desi, upoznaćete razna bića, ljude koji rastu iz semena, ogromne krabe, zle čarobnjake, simpatične smutljivce koji odbacuju delove vlastitih tela, opasne močvare, strašne tamnice.

Džejson Voker često je žalio što mu je život krajnje predvidiv – sve dok jednog običnog dana u zoološkom vrtu nije prebačen iz rezervoara sa nilskim konjem u neki čudan, ugroženi svet. Lirijan je pun opasnosti i izazova i nije nalik ni na jesno mesto koje je Džejson ikada imao prilike da upozna.

Ljudi žive u strahu od cara Maldora, zlog čarobnjaka. Hrabri podanici koji su se nekada usprotivili Maldoru bili su potkupljeni ili slomljeni i napustili su carstvo u kojem vladaju strah i sumnja.

Dok pokušava da se nakako vrati kući, Džejson igrom slučaja upoznaje Rejčel, koja je takođe na tajanstveni način iz našeg sveta dospela u Lirijan. Njih dvoje treba da sastave moćnu reč koja treba da uništi zlog cara, a pritom otkrivaju da će njihovi izgledi da se vrate kući biti znatno veći budu li spasli ovaj svet bez junaka.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi