cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Onostrani 2 Seme pobune – Brendon Mal

Original price was: 1,452.00 RSD.Current price is: 1,089.00 RSD. Sa PDV-om

Iz   Edicije „ Onostrani’’

  • Izdavač: Leo commerce
  • Broj strana: 486
  • Pismo: Latinica

 

Na zalihama

Onostrani 2 Seme pobune – autor Brendon Mal

Džejson Volker mora da pronađe načina da se vrati u Lirijan. Rejčel je ostala tamo nasukana, a Džejson je došao u posed dragocenog obaveštenja koje neizostavno moraju saznati prijatelji koji su tamo ostali kako ne bi izgubili svaku nadu da će uspeti da prežive i poraze zlog cara Maldora.

Kada mu konačno pođe za rukom da se vrati u taj čudni i ugroženi svet, Džejson se istog časa nađe u najvećoj opasnosti do tada, biva proglašen za najtraženijeg begunca na celom kontinentu. Rejčel je u međuvremenu počela kod sebe sama da otkriva nove sposobnosti koje bi mogle da budu od velikog značaja u borbi protiv Maldorove tiranije.

Posle potrage koja nije donela rezultate, na redu je nova misija… da se okupe preostali junaci Lirijana. Mogu li se potrebni saveznici ubediti pre nego što car uguši ustanak u povoju? Džejson, Rejčel i njihova družina pokislih junaka suočiće se sa novim neprijateljima i gotovo nepremostivi m preprekama dok se budu upinjali da podignu beznadežnu pobunu. Nemojte propustiti treću knjigu Brendona Mala u sagi broj jedan sa bestseler liste Njujork tajmsa.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi