cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Škola skijanja David Anderson

Original price was: 5,445.00 RSD.Current price is: 4,356.00 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Leo commerce
  • Povez: Tvrd
  • Format: 22 x 27
  • Stranica: 144
  • ISBN: 953-218-172-2

Nema na zalihama

SKU 11457 Kategorija Oznake ,

Vjerojatno nećete naučiti skijati samo čitajući knjigu – a tko bi to i poželio? Potpuni užitak skijanja sastoji se u boravku u prirodi, u planinskom okruženju s prijateljima, svjetlucajućim kristalima snijega koji blješte na sunčevoj svjetlosti, te pređivnim planinskim panoramama i padinama ispred kojih nam zastaje dah.
Knjige poput ove mogu vam pružiti ogromnu pomoć da postanete iskusniji skijaš, mnogo brže nego u slučaju kada znanja pokušavate usvojiti samostalno. Nije bitno da li ste potpuni početnik ili stručnjak – svakome će dobro doći da se podsjeti pravila, tehnika i teorije koja stoji iza skijaške prakse.

Skijanje je u teoriji jednostavno kao i bilo koji od sportova – spuštate se niz padinu na paru skija. Naravno, postoji i mnogo više od toga i može se vam se činiti vrlo komplicirano, posebice prvog dana kada tek stanete na skije. Čak i odabir opreme može biti zahtjevan, a posebno njeno pravilno korištenje.

U ovoj vas knjizi vodimo od samih osnova, kao na primjer iznajmljivanja skija i pancerica, pa sve do prvih koraka na skijama, razvijanja početničkih tehnika i produbljivanja znanja, naprednijih tehnika i zahtjevnijih terena.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi