cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Život je igra! – Florens Skovel Šin

Original price was: 792.00 RSD.Current price is: 594.00 RSD. Sa PDV-om

Afirmativna bojanka za odrasle

Florens Skovel Šin

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 95
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Brosiran
  • Format: 20 x 20 cm
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9788679504210

Nema na zalihama

Zahvaljujem se na ovom savršenom danu, čudo će slediti čudo i neće biti kraja čudesima. – Florens Skovel Šin

Bojenjem ovih prelepih mandala i pažljivo odabranih afirmacija autorke Florens Skovel Šin ostavićete utisak na podsvesni um i omogućiti sebi da svaka želja vašeg srca bude ispunjena! Na našoj strani je uvek ovaj nemi slušalac – naš podsvesni um. Svaka misao, svaka reč je u njega utisnuta i sprovodi se do zapanjujućih pojedinosti.Da bismo uspešno igrali igru života, moramo da usavršimo sposobnost imaginacije.
Osoba čija je sposobnost imaginacije izvežbana da zamišlja samo dobro, unosi u svoj život „svaku opravdanu želju svoga srca“ – zdravlje, bogatstvo, ljubav, prijatelje, savršeno samoispoljavanje, najviše ideale.Da bismo uspešno uvežbali maštu, potrebno je da razumemo na koji način radi naš um. Stari Grci su rekli „spoznaj samoga sebe“.

Um se sastoji od tri dela: podsvesnog, svesnog i nadsvesnog. Podsvest je samo snaga, bez usmerenosti. Ona je poput pare ili električne struje i radi kako joj se zapovedi. Beskonačna Inteligencija, Bog, uvek je spremna da ispuni kako naše najmanje, tako i najveće zahteve.Svaka želja, izgovorena ili neizgovorena, predstavlja zahtev. Često se zaprepastimo kada nam se neka želja iznenada ispuni. Ništa ne stoji između čoveka i njegovih najuzvišenijih ideala i svake želje njegovog srca, osim sumnje i straha.

Kada čovek može da „poželi, a ne brine“, odmah će mu se ispuniti svaka želja.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi