cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Autopsija – Keri Maniskalko

791.12 RSD Sa PDV-om

Izdavač:Publik praktikum
Broj strana: 280
Pismo: Latinica
Povez: Broširan
Format: 140×200
ISBN: 9788660354305

Nema na zalihama

SKU 34645 Kategorija

Savršena noć za lov na ubicu ulicama Vajtčapela…

Odri Rouz Vodsvort, glavna junakinja, pripada visokom društvu. Ali u životu koji je ispunjen bogatstvom i privilegijama, Odri vodi zabranjeni tajni život. Protiv želje strogog oca i visokih očekivanja društva kako „mlada dama” treba da se ponaša, junakinja često posećuje laboratoriju svog strica i izučava sudsku medicinu. Kada počne užasna serija ubistava prostitutki, Odri Rouz se upliće u jedan od najozloglašenijih zločina svih vremena. Zajedno sa oštroumnim kolegom, Tomasom, kreće u krstaški rat da osveti smrt svih tih žena i pronađe Džeka Trboseka.

Svojim odličnim poznavanjem istorije Trbosekovih ubistava, Maniskalko stvara tvrdoglavu i postojanu heroinu koja se podjednako dobro snalazi u krvi do laktova i svilenim haljinama. Prepun krvavih detalja ubistava, i sa dugom listom osumnjičenih, lov na Džeka Trboseka prenosi paniku, paranoju i opčinjenost Londona 1880-ih umobolnikom bez skrupula. 

Kendare Blejk – autorka New York Times bestselera „Three Dark Crowns”

Maniskalko je stvorila ozbiljnu, oštroumnu i liberalnu protagonistkinju u liku Odri Rouz, čija će neustrašivost osvojiti naklonost čitalaca koji očekuju uzbudljiv istorijski triler. Obilje misteriozne fikcije s primesom romantike zaokružuje ovu jezivu, ali zanosnu priču. 

Publisher’s Weekly 

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi