cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Mnoga lica Marije Magdalene – Mihailo Maksimović

Originalna cena je bila: 1,210.00 RSD.Trenutna cena je: 770.00 RSD. Sa PDV-om

Verujem da ste već čuli mnogo priča o prostituciji i životu žena koje su odlučile da žive iza linije koja deli dobro od lošeg. Ali ubeđen sam da je među njima bilo malo istinitih ispovesti, onih bez lažne tuge, suza i bede, bez izmišljenog sjaja, ustezanja i fantazija.

Ovo je istinita knjiga.

Bio sam makro. Mnogi kažu da sam dugo godina važio za jednog od najpoznatijih i najuspešnijih makroa u regionu. Organizovao sam prostiticiju koja se nije odvijala u mračnim haustorima ili memljivim stanovima, već u ekskluzivnim prostorima i najvišim društvenim krugovima. Moje devojke bile su najlepše, dame od stila, sa prefinjenim manirima. Da bi s njima proveli sat, noć ili vikend, političari, biznismeni, sportisti i drugi poznati i nepoznati uspešni muškarci plaćali su mi znatne sume novca. Zbog posla kojim sam se bavio, odgovarao sam pred zakonom. Na robiji sam napisao ovu knjigu, opisao devojke koje su radile sa mnom, njihova iskustva sa klijentima, kao i moje iskustvo sa njima.

Svako slovo ove knjige je autentično. U ovom poslu, uverićete se i sami, bilo je više nego dovoljno neverovatnih situacija koje ne mogu da se izmisle. Od prve stranice, siguran sam, biće vam jasno da je ova knjiga proživljena istina.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi