Kako svet funkcioniše

2,163.70 RSD Sa PDV-om

  • Autor: Kristijana Dorion, Beverli Jang
  • Izdavač: Data Status
  • ISBN: 9788674783832
  • Format: 254 x 275 mm, 3D iskakalice, dodaci za podizanje i izvlačenje
  • Broj strana: 20
  • Povez: Tvrd
  • Pismo: Latinica

Nema na zalihama

SKU 33904 Kategorija

Kako je nastao život? Zašto su nestali dinosaurusi? Da li se zemlja pomera ispod naših stopala? Zašto pada kiša? Koliki je ugljenični otisak hamburgera? 

Odgovarajući na mnoga pitanja, ova interaktivna i motivišuća knjiga upoznaje najmlađe čitaoce sa planetom Zemljom – od Velikog praska, nastanka života i dinosaurusa do klimatskih i ekoloških promena sa kojim se danas suočava. Svojim sadržajem i pristupom, autorka Kristijana Dorion ne samo da daje objašnjenja na pitak i uzrastu prilagođen način, već podstiče decu da odgovorno razmišljaju o ljudskom uticaju na našu planetu.

Knjigu je na originalan i veoma bogat način ilustrovala Beverli Jang, dok kreativni tim izdavačke kuće Templar Publishing stoji iza savršeno izvedenih 3D animacija ključnih procesa i pojava poput kruženja vode u prirodi, uragana, lanca ishrane, ili nastanka zemljotresa usled različitih tipova pomeranja tektonskih ploča. Uz 3D animacije, knjiga obiluje i dodacima za izvlačenje i podizanje koji doprinose boljem razumevanju prikazanih prirodnih pojava.

Knjiga Kako svet funkcioniše (Praktični vodič za upoznavanje sa našom čudesnom planetom) dobitnik jenagrade Kraljevskog društva Velike Britanije za najbolju edukativnu dečju knjigu u 2011. godini. Nominovana je za druge brojne nagrade.  Prevedena je na 15 jezika.

Za sve one koji žele da znaju više, ova knjiga je idealan dodatak obaveznim školskim udžbenicima iz predmeta koji se bave prirodom i geografijom.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi