cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Nit

Originalna cena je bila: 988.90 RSD.Trenutna cena je: 790.90 RSD. Sa PDV-om

Autor:Viktorija Hislop

Izdavač:Čarobna knjiga doo

ISBN:978-86-7702-283-9

Format:21

Br.Strana:412

 

Nema na zalihama

SKU 25047 Kategorija

Solun, 1917.

Dimitri Komninos tek se rodio kada je požar razorio bogat grčki grad u kojem hrišćani, Jevreji i muslimani žive na okupu. Pet godina kasnije, dom Katerine Sarafoglu u Maloj Aziji uništava turska vojska. Pred ratnim strahotama, ona beži u nepoznato, u Grčku. Katerina i Dimitri se sreću i upoznaju u Solunu, gde godinama kasnije počinje i njihova ljubavna priča, prepletena sa sudbinom grada čije stanovnike razdvajaju rat, strah i progoni.

Solun, 2007.
Mladi Englez grčkog porekla prvi put sluša životnu priču svoje babe i svog dede i shvata da mora da donese važnu odluku. Njegova porodica desetlećima pomno čuva sećanje na ljude i narode proterane sa svojih ognjišta. Da li je njegov zadatak da i sam postane porodični čuvar prošlosti i da se vrati u grad koji im je nekada bio dom?
Nit je novi roman Viktorije Hislop, autorke bestselera Ostrvo i Povratak, inspirisan burnom i traumatičnom istorijom Soluna i Grčke. Nadahnuta istorijskim događajima i prožeta ljubavnom pričom, ova knjiga će nam pomoći da bolje razumemo zbivanja u Grčkoj tokom poslednjih sto godina i da otkrijemo korene nedaća s kojima se Grci suočavaju dana
Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi