cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Julijin odgovor Glen Dikson

Original price was: 878.90 RSD.Current price is: 790.90 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Laguna
  • Broj strana: 271
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • Format: 13×20 cm
  • Godina izdanja:  2017.
  • ISBN: 978-86-521-2818-1

Na zalihama

SKU 33196 Kategorija Tag

Potraga jednog čoveka za ljubavlju i neuhvatljivim lekom za ljubavnu patnju.
Jedi, moli, voli iz muškog ugla.
U toj lepoj Veroni, gde se radnja zbiva…
Kada mu ljubav prezrivo okrene leđa, Glen Dikson učini nešto neobično. Otputuje u italijanski grad Veronu. Kada se nađe tamo, dobrovoljno se javlja da odgovara na hiljade pisama koja stižu Šekspirovoj Juliji, pisama napuštenih ljubavnika iz svih krajeva sveta koji žude da proniknu u tajne ljudskog srca.

U dražesnoj Veroni, Glen uči običaje njenih žitelja i počinje da se bavi otkrivanjem istine o Romeu i Juliji: Jesu li ti ljubavnici zaista postojali? Jesu li živeli u Veroni?

Zašto već vekovima ostaju u žiži srca i umova? I čemu mogu da nas nauče o ljubavi? Istovremeno saznajemo o Glenovoj neuzvraćenoj ljubavi Kler: Da li je ona istinski bila njegova srodna duša, ili je, poput Rozaline iz Šekspirovog klasika, puki predmet zaljubljenosti koji izbledi čim mu u život uđe njegova prava Julija?

Kada se vrati kući u Kanadu i ponovo preuzme dužnosti nastavnika engleskog jezika, Glen se poduhvata čitanja Romea i Julije sa svojim učenicima, koje suočava s prošlim i budućim ljubavima. Ali u zanimljivom preokretu sudbine i sreće, njegovi učenici – zajedno s jednom starom prijateljicom – podučavaju ga pravom značenju ljubavi i gubitka.

Poput savremene ljubavne priče prožete romantičnim običajima minulih doba, ovi memoari muškarca u potrazi za ljubavlju razgaliće vam dušu. Poželećete da odmah rezervišete let za Veronu.

„Julijin odgovor nežno razbija stereotip o čvrstom muškarcu i u žižu stavlja mušku patnju zbog ljubavnih jada.“ Toronto Star

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi