Tesline duhovne misterije Aleksandar Milinković

521.00 RSD Sa PDV-om

  • Izdavač: Esotheria
  • Povez: Broširan
  • Pismo: Latinica
  • Broj strana: 136
  • Format: 21 cm
  • ISBN: 978-86-7348-269-9

Nema na zalihama

SKU 12201 Kategorija Oznake , , ,

Opis

Za Teslu se govorilo da je pravoslavni hrišćanin, da je budista, pa čak i šaman; kada su ga jednom pitali u kog Boga stvarno veruje, odgovorio je: „U srcu sam duboko religiozan, i stalno se odajem zadovoljstvu i veri da najveće tajne našeg bića tek treba da budu protumačene“ Tokom eksperimenata u Kolorado Springsu, 1899-e Tesla je prvi put uočio nove putokaze ka tumačenju prave prirode materije, vezi ljudske psihe i jonosfere i naše planete.

Tesla je smatrao je da se sve naše misli prenose i beleže u jonosferskom omotaču. Ta ideja je gotovo istovetna vedskim učenjima i opisima tzv. Akaša hronika, nebeskih baza podataka u kojima je zabeležena čitava prošlost čovečanstva i istorija svakog čoveka pojedinačno. U Teslinoj viziji, uticajem na jonosferski omotač mogli bi se stvarati talasi koji bi dolazili u saglasje sa talasima ljudskog uma i laganim pojačavanjem izazivali ubrzanje evolutivnog razvoja čovečanstva. Ako bi se stvorili uređaji sa finim podešavanjem, sav ljudski rod mogao bi se pokriti talasima koji bi nas znatno brže doveli do vrhunca duhovnog razvoja.

Još jedna velika Teslina tajna je pomeranje vremenskih koordinata, kretanje kroz vreme, napred i nazad, u prošlost i budućnost, jedan od mogućih načina da se otvore vremenski tuneli, kapije ka paralelnim svetovima. “Vorp” sistem iz “Zvezdanih ratova” je u osnovi Teslina ideja. Da li je Tesla bio “iniciran” Vivekanandinom filozofijom ili je Vivekananda, uz Teslinu pomoć, konačno dobio matematički model kosmosa? Kako su Volter Rasel i Tesla –otvorili kapije proviđenja? …

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!