cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Priručnik za čarobnjake Vodič kroz tajne čarobnog zanata Kornelije Rumstakl

664.40 RSD Sa PDV-om

  • Izdavač: Leo commerce
  • ISBN: 978-86-7950-047-2
  • Broj strana: 350
  • Povez: Broširan
  • Format: 135mm x 205mm

Nema na zalihama

SKU 12552 Kategorije , Oznake ,

Dakle, hoćeš da postaneš čarobnjak… Znaš, nije lako postati čarobnjak. Uopšte nije lako. Dvadeset dve dobro čuvane tajne kako da postaneš čarobnjak. Nikad ranije nisu otkrivene, u celoj istoriji čarobnjaštva.

Nisam siguran da li se slažem sa tim. Dali su mi zadatak da te podučim. To ću i da uradim. Kad pročitaš ovaj praktični priručnik za čarobnjake, naučićeš toliko da ćeš moći da učestvuješ u „čarobnjakovoj avanturi“, testu tvojih magičnih sposobnosti, koji ćeš naći na stranicama ove knjige. Ako uspešno položiš ispit i otkriješ šifru, postaćeš priznati član čarobnjačkog reda. Ali, pre svega, čeka nas veliki posao. Moraš da naučiš kako da napraviš sopstveni čarobni štapić i čarobnjački alat, otkriješ svoje tajno čarobnjačko ime i probudiš magične moći. A, da, treba i da pročitaš svoju budućnost u proročištu, uvežbaš magičnu zvezdu, otkriješ koje je najbolje vreme za magiju i, možda, bolje da počnemo. Pazi! Slušaj dobro! Tvoja obuka za čarobnjaka samo što nije počela…

Kornelije Rumstakl Kornelije Rumstakl pripada četvrtoj generaciji čarobnjaka čiji koreni sežu čak do Starog sveta. Kornelije je postao član čarobnjačkog reda 1514. Sedamdeset devet godina kasnije, izabran je za najmlađeg predsednika svih vremena. Na tom mestu je i dan danas.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi