cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Frekvencija – Moć vaše lične vibracije Peni Pirs

Original price was: 1,452.00 RSD.Current price is: 1,161.60 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Esotheria
  • Broj strana: 394
  • Pismo: Latinica
  • ISBN: 9788673485201
  • Format: 14.8 x 21 cm

Nema na zalihama

SKU 33040 Kategorija Oznake ,

Sve vibrira. Svako od nas poseduje ličnu vibraciju koja svetu govori ko smo i pomaže u oblikovanju naše stvarnosti.

 

Nauka poučava da se valja oslanjati na ono što je moguće videti i doživeti, pa često ne zapažamo da se naš duh, misli, emocije i telo sastoje od energije.

Peni Pirs pokazuje kako je moguće osetiti svoju ličnu vibraciju i promenom energije svesno preobraziti svoj život. Kada čovek nauči svoju „osnovna frekvenciju“ – najvišu, najprirodniju vibraciju koju može da dostigne – biće sposoban da postigne maksimalnu jasnoću, da se minimalno napreže i da otkrije nove talente i sposobnosti.

Buđenje u novoj stvarnosti, koju otkriva viša frekvencija, može da vam pomogne da značajno poboljšate odnose, da pronađete bolja rešenja problema i da ostvarite život koji obuhvata sve što vam je potrebno. Frekvencija vam pokazuje kako valja da upravljate sopstvenim energetskim „stanjem“ da biste ostali na putu sudbine – i primili dobrobiti života za koji ste zaista stvoreni.

Peni Pirs, autorka, pionirka i instruktorka razvoja intuicije svetskog glasa, poznata je po razboritom pristupu razvijanju ljudskih sposobnosti, izoštravanju zapažanja i duhovnosti. Od 1977. godine podučava i savetuje poslovne ljude i političke vođe, naučnike, psihologe i ljude koji napreduju duhovnim putem.

 

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi