cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Ajurveda za žene vodič za vitalnost i zdravlje Robert E. Svoboda

Original price was: 907.50 RSD.Current price is: 726.00 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Esotheria
  • Broj strana: 226
  • ISBN: 9788673485331
  • Pismo: Latinica
  • Format: 14.8 x 21 cm

Nema na zalihama

SKU 33050 Kategorija

Ajurveda je drevni i univerzalni sistem zdravlja i lečenja koji svako može delotvorno da primenjuje u svim delovima sveta i vremenima. Ova knjiga izlaže osnovne principe ajurvede, omogućavajući čitaocima da shvate sopstvenu fiziološku i psihološku prirodu, kao i svojstva u sebi i svom okruženju koja doprinose dobrom ili lošem zdravlju. Osim toga, ona istražuje fizičke, emotivne i duhovne činjenice koje se odnose posebno na žene.

Usredsređujući se na potrebu savremene žene da leči i osposobljava svoje telo, um i duh u ovom užurbanom svetu, ova fascinantna nova knjiga:
Objašnjava principe sistema dopunske medicine koji stiče sve veću popularnost
Pruža savete ženama svih uzrasta kako da te principe primene u svojoj svakodnevici, kroz tri životna doba podeljenih po došama – kvalitetima: detinjstvo (kapha), zrelog doba (pitta) i mudre žene (vata).
Pruža preko potrebni priručnik svim ženama zainteresovanim za postizanje i održavanje dobrog zdravlja – fizičkog, mentalnog i duhovnog – putem jednostavnih, prirodnih metoda i dopunskih terapija: podmlađivanje, ishrana, seks i odnosi, deca, san, menstrualna doba, menopauzu…

 

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi