Porcija zdravlja dr – Ana Gifing

704.00 RSD Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:978-86-6303-021-3
  • Broj strana :139
  • Povez: Broširan
  • Format:14x20cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

SKU 29247 Kategorija Tag

Opis

Rešite sve istine i zablude o zdravlju koje imate i konačno recite DA zdravom životu! Dr Gifing će vam u tome pomoći i inspirisati vas!

U svojoj trećoj knjizi „Porcija zdravlja“, dr Gifing na veoma interesantan, lako čitljiv i svima razumljiv način, prenosi ne samo savremena shvatanja u vezi delovanja pojedinih štetnosti prisutnih u „hrani“, već i iznosi svoja iskustva koja su rezultat višegodišnjeg, uspešnog rada s pacijentima na tretiranju brojnih poremećaja i oboljenja.

Ovim, knjiga Porcija zdravlja ima jednu veliku praktičnu primenu, jer će čitaoci dodatno obogatiti svoja saznanja u vezi zdravih navika po pitanju ishrane i, pretakajući ih u način življenja, moći će da očuvaju, unaprede svoje zdravlje a, sprečavajući pojavu oboljenja, uspore i proces starenja.

U svojim knjigama, kao i prilikom lečenja pacijenata, dr Gifing zauzima jedan tzv., holistički stav – stav kojim se organizam posmatra kao celina i da se samo lečenjem celine, primenom brojnih tehnika i metoda, može očekivati poboljšanje zdravstvenog stanja do konačnog izlečenja.

„Porcija zdravlja“ je deo vaše škole zdravog života! Naručite odmah, po posebnoj ceni!

 

U prodaji od 20. oktobra! Naručite i uživajte poseban popust!

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!