cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Hrono ishrana za početnike dr Ana Gifing

Original price was: 544.50 RSD.Current price is: 435.60 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:978-86-6303-019-0
  • Broj strana :93
  • Povez: Broširan
  • Format:14x20cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

SKU 28644 Kategorija Oznake , , , ,

Hrono ishrana nije dijeta. Hrono ishrana je stil života i najkvalitetniji program hrono ishrane koji odgovara svakom pojedincu!

Da li ste znali da ne morate da se izgladnjujete da biste se rešili viška kilograma?

Dovoljno je samo da bazirate svoju ishranu na pravilnoj kombinaciji namirnica i da uvek jedete svoje obroke u određeno vreme.

Jednostavno, zar ne? Ali šta je zapravo hrono ishrana i ko može da je primenjuje?

Hrono ishrana dr Gifing je metoda namenjena osobama svih starosnih kategorija oba pola, bez obzira na zdravstveno stanje, s ciljem regulisanja telesne mase do njene optimalne vrednosti, uz normalizovanje biohemijskih parametara organizma.

Već 12 godina Program (hrono ishrane) dr Gifing se potpuno razlikuje od svih ostalih. On ne podrazumeva brojanje kalorija, merenje težine namirnica i određivanje količina hrane. Ono o čemu treba da se vodi računa je jednak protok vremena između obroka, pravilna raspoređenost obroka i ispravno kombinovanje namirnica za određeno doba dana.

U ovoj knjizi su objašnjeni svi metabolički procesi, kojih većina nas nije svesna. Pred vama je jedinstveni priručnik u kome vam specijalista dr Ana Gifing predstavlja samu srž i filozofiju hrono ishrane, baziranu na iskustvu sa 60 000 pacijenata centra dr Gifing, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Hrono ishrana nije dijeta. Hrono ishrana je stil života i najkvalitetniji program hrono ishrane koji odgovara svakom pojedincu!

Napravite prvi korak ka zdravom životu. 

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi