cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Moja baba zen budista – Siniša Ubović

Original price was: 798.60 RSD.Current price is: 638.00 RSD. Sa PDV-om

Kroz suze i smeh doći ćete do odgovora za kojima ste možda i vi čitavog života tragali.

 

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 128
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Tvrd
  • ISBN: 9788679502681
  • Format: 12,5×17,5 cm
  • Godina izdanja: 2013.
SKU 25876 Kategorije , , Tag

Moja baba zen budista – Siniša Ubović

Ako vas je Alhemičar naveo da postanete svesni svoje lične legende, a Kaluđer koji je prodao svoj ferari inspirisao da ostvarite svoje snove i uzmete sudbinu u svoje ruke, onda je roman Moja baba zen budista knjiga koju ne smete propustiti!

Sinisa Ubović, umetnik, glumac, predavač, tragač za istinom, kolumnista, pripovedač, slušalac i kreator sopstvenog života i realnosti, ne prestaje da nas iznenađuje.

Posle velikog uspeha knjige Put promene (2012) i pratećeg priručnika Afirmacije za Put promene, u kojima nudi praktične smernice i putokaze za samospoznaju i bezbedno koračanje putem promene, Siniša nas je ovog puta obradovao romanom!

Kroz knjigu Moja baba zen budista Siniša nastavlja da nas fascinira fantastičnim stilom, mudrošću, kao i poznavanjem najdubljih ljudskih strahova, dilema i izazova. U formi romana prati život savremenog čoveka u Beogradu u trenutku u kojem mu se život raspada i koji sticajem neverovatnih okolnosti u samo nekoliko dana dolazi do novih spoznaja i otvara vrata istine, koju je često u životu slušao, ali je sada prvi put istinski čuje. Prolazeći kroz turbulentno emotivno stanje, glavni junak ovog fantastičnog romana bori se s različitim pitanjima o samom smislu života, sa strahom i nedoumicom, ali istovremeno i željom za spoznajom i ljubavlju.

Kroz suze i smeh doći ćete do odgovora za kojima ste možda i vi čitavog života tragali. Kakav život zaista živimo? Šta propuštamo zbog toga što „nemamo dovoljno vremena“? I šta nam je to najbitnije u životu? Zašto je važno biti prisutan u sadašnjem trenutku? Kada nastaje preokret i ko su naši duhovni učitelji? Saznajte sada i ovde. Vreme je!

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi