cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Vaš kosmički čuvar Gadada Das

Svaki čovek u trenutku  rođenja dobija svog ličnog astralnog čuvara

  • Izdavač: Esotheria
  • Broj strana: 200
  • Pismo: Latinica
  • ISBN: 9788673481317

 

Priručnik namenjen astrolozima, ali i svima koji pomoću boja, dragog kamenja, mantri i jantri žele da pomognu drugima i sebi.

Svaki čovek u trenutku  rođenja dobija svog ličnog astralnog čuvara koji će čitavog života biti njegov pratilac. Taj suptilni štit će mu  pomagati na putu duhovnog preobražaja.

Ponovo je otkriveno staro vedsko učenje koje se temelji na uticaju planeta, kuća i astrološkog podznaka, te opisuje načine suočavanja s karmičkim izazovima koji su određeni trenutkom rođenja. Možda smo rodeni u povo1jnom trenutku, pa smo dobili jakog zaštitnika, ali je i moguće da naš lični čuvar i nije toliko jak.
U svakom slučaju potrebne su nam metode koje nam mogu pomoći da se odbranimo od nesreća i opasnosti koje prete telu i duši.

Odgovarajuća „čudotvorna sredstva“ koja štite od negativnih uticaja, jesu sile kristala, boja, kavaća (brojčanih jantri), mantri, jantri kao i delovanje za dobrobit drugih. Ta sredstva se  biraju prema ličnom čuvaru i koriste se u skladu sa tradicionalnim pravilima.
Pomoću te metode mogu se transformisati negativni uticaji karmičke slike, kako bi se vodio što uspešniji i srećniji život. Svako ko zna vreme svog rođenja može prema tabelama u knjizi odrediti svog zaštitnika.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi