Karamela koko – Keti Kesidi

580.80 RSD Sa PDV-om

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 240
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Brosiran
  • Format: 13×20 cm
  • Godina izdanja: 2013.
  • ISBN: 9788679502667

Koko je najmlađa od pet devojčica porodice Tenberi, ali ona ume da bude žilava poput najstarije sestre Hani i odlučna kao bliznakinje Samer i Skaj. Koko stalno pokušava nekoga da spase, bilo da je to džinovska panda, dečak koga maltretiraju ili njen omiljeni poni.

Sve bi bilo u redu samo da joj se Lori, najćudljiviji momak u školi, stalno ne isprečuje na putu. Možda se Koko ovog puta upustila u nešto što prevazilazi njene mogućnosti.

Da li ste ikada poželeli da promenite svet? Koko Tenberi misli da bi mogla to da uradi naoružana jedino starom violinom, čupavom kapom nalik na glavu pande, ruksakom punim tortica i sa PUNO odlučnosti. Nažalost, nije računala na nabusitog usamljenika Lorija Maršala, koji izgleda misli da je sve što ona uradi krajnje glupo. U jednom trenutku primorani su da zajedno spasavaju ponije sa kojima se rđavo postupa i tada neminovno upadaju u jednu nevolju za drugom.Koko je pomalo muškobanjasta, ima velike planove i previše entuzijazma. Stalo joj je do mnogih stvari i sve odreda želi da dovede u red, ali često ne razmisli pre nego što nešto preduzme. Dok se bavi spasavanjem sveta, njena porodica se raspada. Koko ne može da pomogne starijoj sestri, iako je mnogo voli, jer bi u tom slučaju skrenula pažnju na sebe i klupko laži i prevara koje je istkala da bi prikrila rizike koje preduzima.

Koko dosta liči na mene samu kad mi je bilo dvanaest godina. I dan-danas sam luda za životinjama i mrzim bilo kakvu nepravdu, isto kao i Koko. Ako bih samo pomislila da mogu da spasem svet pomoću kolača, sasvim sigurno bih dala sve od sebe da to i uradim!

Karamela Koko je četvrta knjiga serijala Bombonjera za devojčice (Slatkica, Samerin san, Čokoladno nebo). To je priča o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se uradi prava stvar, čak i kada se ispostavi da ta prava stvar i nije baš ono što ste u početku mislili. Sklupčajte se sa hladnim milkšejkom od čokolade i prepustite se pustolovini…

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi