cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Mnogo života mnogo učitelja – Brajan Vajs

Original price was: 924.00 RSD.Current price is: 277.20 RSD. Sa PDV-om

Istinita priča o uglednom psihijatru, njegovoj mladoj pacijentkinji i terapiji vraćanjem u prošle živote, koja im je oboma promenila život.

 

Brajan Vajs

 

  • Izdavač: Leo Commerce
  • Broj strana: 168
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • Format: 15 x 23 cm
  • Godina izdanja: 2017.

Nema na zalihama

Psihijatar dr Brajan Vajs radio je sa svojom mladom pacijentkinjom Ketrin osamnaest meseci. Ketrin je patila od košmara koji su se ponavljali i čestih napada anksioznosti. Kada tradicionalne metode terapije nisu dale rezultat, dr Vajs je pribegao hipnozi i bio zapanjen i sumnjičav kada je Ketrin počela da se seća traumatičnih događaja iz svojih prošlih života, koji su, kako se činilo, predstavljali uzrok njenih problema.

Njegov skepticizam je bio poljuljan kada je Ketrin počela da prenosi poruke iz „prostora između života“ koje su sadržale neverovatna otkrića u vezi sa njegovim životom. Ketrin je postala kanal preko kojeg su stizale informacije od visoko razvijenih entiteta koje je nazivala Učitelji, otkrivajući mnoge tajne o životu i smrti.

Ovaj neverovatan slučaj je na dramatičan način promenio živote i Ketrin i dr Vajsa, obezbeđujući važne informacije o misterijama uma, nastavljanju života posle smrti i uticaju koji naši prošli životi imaju na naše sadašnje ponašanje.

Dr Brajan Vajs je psihijatar koji živi i radi u Majamiju na Floridi. Završio je studije na Univerzitetu Kolumbija i Medicinskoj školi Univerziteta Jejl i bio je načelnik odeljenja psihijatrije Medicinskog centra Maunt Sinaj u Majamiju. Autor je svetskih bestselera Samo je ljubav stvarna, Jedna duša, mnogo života i Kroz vreme ka isceljenju.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi