cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Praktični ribolov – enciklopedija Miles Tony Ford Martin Gatherade Peter

Originalna cena je bila: 6,655.00 RSD.Trenutna cena je: 5,324.00 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Leo commerce
  • Povez: Tvrd
  • Broj strana: 256
  • ISBN: 9536232774

Na zalihama

Praktični ribolov – Enciklopedija – Cjelovit vodič o ribolovu na moru i slatkim vodama

Udičarenje je jedan od najpopularnijih sportova u cijelom svijetu koji muškarcima i ženama svih dobi i znanja pruža beskrajne sate zadovoljstva. Ovaj cjeloviti i praktični vodič, kako početnicima tako i onima upućenijima, predstavlja tri glavne ribolovne discipline – sportski ribolov na slatkim vodama, udičarenje na moru i ribolov mušicom na salmonidne ribe – nudeći ribolovcu opširan uvid u ono što se lovi, kako se lovi, različite načine ribolova i najbolja staništa gdje se to može činiti.

„Praktični ribolov – enciklopedija“ sadrži slikovni vodič u glavne riblje vrste s kojima se susreće ribolovac, među njima su slatkovodni šaran, klen i mrena, morski luben, raža i skuša, te od salmonidnih riba losos i pastrva. Tu ima korisnih savjeta o raspoznavanju, potencijalnoj veličini, ponašanju i hranidbenim navikama. Opisani su i svi tipovi prirodnih i umjetnih mamaca i varalica kao i najbolje metode njihove uporabe, te korak-po-korak upute o pripremanju mamaca i izradi mušica. Detaljno su opisane različite ribolovne tehnike na slatkim vodama i na moru te ribolov mušicom, a tu je i ribolov plovkom, ribolov „iz ruke“, ribolov „na dnu“, površinski ribolov i ribolov polagaljkom, a zatim ribolov s pješčane plaže, s obale i ribolov iz plovila, a sve je popraćeno cjelovitim dijagramima sistema za ribolov te objašnjenjima o tome kada i gdje primijeniti najprikladniju tehniku. Iščitavanje vode, bilo tekućice ili stajaćice, jezera, rijeke ili akumulacije, jedno je od važnih ribolovnih umijeća; autori, svi vrsni stručnjaci svako na svom polju, govore vam kako se to radi i gdje se može uloviti najbolji plijen.

„Praktični ribolov – enciklopedija“ vrlo je važan i informativan priručnik za sve ribiče početnike, a i ostalim ribolovcima pruža veliko zadovoljstvo i mogućnost unapređenja sportskih vještina.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi