cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Duhovne lekcije, duhovna svrha – Sonja Čoket

Original price was: 363.00 RSD.Current price is: 286.00 RSD. Sa PDV-om

Kanalisani vodič za pitanje „Zašto smo ovde?“

  • Izdavač:  Leo commerce
  • ISBN: 978-89-7950-016-8
  • Broj strana: 237
  • Povez:  Broširan
  • Format: 23
  • Godina izdanja: 2007

Duhovne lekcije, duhovna svrha – Sonja Čoket

Knjigu Duhovne lekcije, duhovna svrha kanalisala je Sonja Čoket od svojih duhovnih savetnika, izaslanika Trećeg zraka.

Ova visoko razvijena i blagonaklona bića svetlosti deluju sa specifičnom namerom da podare razumevanje, smer i podršku svim dušama da bismo naučili kako da postanemo kreativni gospodari života koji nam je predodređen na Zemlji. Vodiči kažu da je Zemlja „duhovna škola“, i da smo mi na njoj da bismo savladali izvesna učenja s ciljem ispunjavanja sopstvene svrhe. Ne samo da treba da naučimo ove osnovne 22 duhovne lekcije, već vodiči dalje objašnjavaju da mi napredujemo u četiri stepena: učenik, šegrt, putnik i, najzad, majstor.

Svaka lekcija je tako izložena da svako – na bilo kom nivou – može da prati uputstva. Ako koraknemo ovom stazom, pred nama će se otvoriti put koji će nam omogućiti da počnemo da živimo kao duhovna stvorenja oslobođena negativnih šablona koji nas vezuju za naš ego. Ova uputstva će brzo srušiti prepreke i obratiće se direktno našem autentičnom biću. Vodiči veoma jasno stavljaju do znanja da je sada krajnje vreme da naučimo duhovne lekcije, otvorimo srca i izdignemo svoju vibraciju iznad ovozemaljske ravni. Negativni događaji će se pogoršati ako se naša energija ne preusmeri i ne izdigne na jedan brižniji nivo.

Nemamo vremena za gubljenje! Sonja Čoket je svetski priznati pisac, vibracioni iscelitelj i duhovni učitelj s obzirom na internacionalnu potražnju za njenim savetima, mudrošću i sposobnosti da izleči dušu. Napisala je osam bestselera, uključujući i Dnevnik jednog vidovnjaka i Verujte svojim vibracijama; autorka je brojnih audio-programa i špilova karata. Sonja se obrazovala na Denverskom univerzitetu i na Sorboni u Parizu, i ima doktorat iz metafizike sa Američkog instituta za holističku teologiju. Živi sa porodicom u Čikagu. Vebsajt: www.soniachoquette.com

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi