cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Akvarij i akvarijske ribe

Original price was: 5,445.00 RSD.Current price is: 4,276.80 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Leo commerce
  • Povez: Tvrd
  • Broj strana:256
  • ISBN: 9536232839

Nema na zalihama

SKU 68 Kategorija Oznake ,

„Akvarij i akvarijske ribe“ jedna je od rijetkih zaista vrijednih knjiga o akvaristici prevedena na hrvatski jezik. Osnovni problem akvarista u Hrvatskoj jest upravo nedostatak kvalitetne literature na hrvatskom jeziku, međutim ova ga knjiga nažalost neće riješiti. Daleko od toga da knjiga nije dobra – napisana je i opremljena izvrsno, pravo je luksuzno izdanje, ali ona je na neki način usamljena – možda jedina dobra prevedena knjiga o akvaristici koja može poslužiti početnicima. U današnje vrijeme uglavnom Internet rješava probleme početnika, tako da je ovako skupo izdanje (blizu 400 kuna) relativno neisplativo. Naravno, pitanje je koliko bi se prodavale neke uže specijalizirane knjige o akvaristici koje bi bile prevedene na hrvatski jezik.
Knjiga dvije autorice Bailey i Standford jedna je od onih knjiga koje o akvaristici govore vrlo široko. Ali i dosta pametno i čitko.

Tekst i sadržaj prilagođeni su vrlo širokom čitateljstvu, informativni su, koriste se dosta pouzdani podaci i knjiga je kao stvorena za sve one koji o akvaristici žele znati više od prosječnog vlasnika akvarija kojemu je akvaristika tek usputna zanimacija. Knjiga sadrži upute i podatke o tome kako početi u akvaristici i može zadovoljiti svakog prosječnog akvarista do onog stupnja kada se ne počne profilirati u biljnog akvarista, aquascapera ili zagriženog ciklidaša. Tada se ta knjiga redovito odlaže na policu i polako zaboravlja. Međutim, i napredniji akvaristi mogu je iznova čitati da bi malo „ponovili gradivo“ kad im zatreba koja opća informacija iz, recimo to tako, opće akvaristike.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi