cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Mlad mesec

Original price was: 990.00 RSD.Current price is: 594.00 RSD. Sa PDV-om

  • Autor: Stefani Majer
  • Izdavač: Evro Book
  • Broj strana: 464
  • Format: 14 x 23
  • Povez: Tvrdi
  • Pismo: Latinica
  • ISBN: 978-86-505-1001-8

Nema na zalihama

Kategorije ,

Drugi deo nesvakidašnjeg serijala Sumrak nastavlja priču o Beli Svon i njenim neverovatnim avanturama u malenom Forksu, kišovitom gradiću pokraj Pacifika. Učmala kolotečina američkog zaleđa zapravo skriva strašne tajne i još jezivija bića koja tu obitavaju već vekovima. Međutim, Beli to ni najmanje ne smeta; štaviše, u prvom delu smo bili svedoci njenog zaljubljivanja u Edvarda Kalena, veličanstvenog mladića starog tek vek, što je za njegovu vrstu zaista rana mladost.

A da, u pitanju su inače vampiri, za one koji možda još ne znaju potku Sumrak sage. Kako to inače u životu biva, jedno zlo ili dobro, kako ga ko doživljava, ne može samo da prođe – neophodna je ravnoteža. Nakon neizmernog ljubavnog bola koji doživljava, Bela otkriva tu drugu, paralelnu stranu medalje ušuškanog Forksa. Prijateljstvo sa Džejkobom Blekom, drugarom iz detinjstva, koji pripada drevnom indijanskom plemenu Kvilita, otkriva joj još jednu brižljivo čuvanu tajnu.

Ni Kviliti nisu samo pleme ukrašeno živopisnim nošnjama i dramatičnim totemima. Naprotiv, njihova tajna je, poput one vampirske, prikrivena svetlošću Mladog meseca. Ponovo u procepu, ponovo u raskoraku između svojih osećanja i svoje tako „obične“ ljudskosti, Bela mora da odabere kome pripada i ka kome joj je budućnost okrenuta. Da bi u tome uspela, neminovno je opet jedno veliko i opasno putovanje, ovaj put u srce Italije, u tipičan toskanski gradić opasan zidinama. Koji, istina, pripada vampirima… Pročitajte i Zvanični ilustrovani vodič kroz Sumrak sagu čija je cena snižena za čak 60%!

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi