cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Trening za jačanje mišića trupa

Original price was: 2,187.90 RSD.Current price is: 1,750.10 RSD. Sa PDV-om

  • Autor: Glen Thurgood, Mary Paternoster
  • Izdavač: Data Status
  • ISBN: 9788674784679
  • Format: 195×235
  • Broj strana: 224
  • Povez: Broš
  • Pismo: Latinica

Nema na zalihama

SKU 33882 Kategorije ,

Knjiga Trening za jačanje mišića trupa prvi put na srpskom jeziku predstavlja kompletne vežbe iz programa Core Strenght Training – koji se smatra vodećim svetskim programom u fitness-u i bazom sportskog treninga. Trening za jačanje mišića trupa (Core Strenght Training) može da poboljša Vaš učinak u sportu i fitness-u, da smanji rizik od povreda i da zaštiti Vaše telo u svakodnevnim aktivnostima.

Centralne mišićne strukture trupa (eng. core) predstavljaju osnovu svakog pokreta  One stabilizuju kičmeni stub, grudni koš i karlicu prilikom kretanja. Imaju i ključnu ulogu u svakodnevnim biološkim aktivnostima čoveka – stvaraju pritisak u trbušnoj duplji, drže unutrašnje organe na svom mestu i pomažu prilikom udisanja i izdisanja, kao i prilikom porođaja ili napora pri izbacivanja telesnog otpada. Mišići trupa su od ključne važnosti ne samo za izgled i snagu tela, već imaju i snažan uticaj na kvalitet života povezan sa zdravljem.

Ispunjena detaljnim instrukcijama i razumljivim programima za svaki nivo fizičke forme, knjiga Trening za jačanje mišića trupa je kompletan vodič za razvoj snažnijih centralnih mišićnih struktura (core) namenjen i ženama i muškarcima, bez obzira na starosnu dob, kao i osobama sa specifičnim potrebama poput trudnica, dece u razvoju koja pate od problema sa držanjem tela i rekonvalescenata. Pokazuje vam sve što je potrebno da izgradite jače telo i dobijete najbolje moguće rezultate od svog vežbanja.

Knjiga obiluje detaljnim anatomskim dijagramima koji prikazuju šta ulazi u sastav centralnih mišićnih struktura trupa, koje specifične mišiće aktivirati i na koji način i sadrži više od 150 vežbi snage za jačanje mišića trupa, sa jasnim opisima i ilustracijama koji će Vam pomoći da usavršite svoju tehniku.

Unapredite snagu, fizičku formu, držanje i ravnotežu tela uz pomoć ovog sveobuhvatnog vodiča za jačanje mišića trupa!  Ovaj  praktičan i  jednostavan vodič je pogodan za svakoga – od početnika do fitnes fanatika. 

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi