cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Trčanje: anatomija

Original price was: 933.90 RSD.Current price is: 746.90 RSD. Sa PDV-om

  • Autor:  Joe Puleo, Patrick Milroy
  • Izdavač: Data Status
  • ISBN: 9788674780381
  • Format: 170×240
  • Broj strana: 187
  • Povez: Broš
  • Pismo: Latinica

Nema na zalihama

SKU 33881 Kategorije ,

Saznajte šta je potrebno da trkačku snagu, brzinu i izdržljivost podignete na maksimalan nivo!

Knjiga Trčanje: anatomija će vam pokazati kako da poboljšate svoja sportska postignuća time što ćete povećati snagu mišića, optimizirati efikasnost trkačkih pokreta i rizik od povreda svesti na minimum. Knjiga predstavlja 50 najdelotvornijih vežbi treninga snage za trkače, a svaka je jasno objašnjena, korak po korak, uz bogate anatomske ilustracije u boji koje ističu angažovane mišiće. Ali ova knjiga pruža mnogo više od vežbi – videćete i rezultate njihovog izvođenja.

Knjiga Trčanje: anatomija uvodi čitaoca u izvođenje vežbi, fundamentalno povezujući svaku vežbu sa trkačkim postignućima. Videćete na koji način možete da ojačate mišiće, smanjite rizik od povreda i poboljšate efikasnost cikličnog obrasca izvođenja koraka pri trčanju da biste postigli bolje vreme i skladnije trčanje. U ovoj knjizi naći ćete vežbe za sve tipove terena i brzine trčanja, od trčanja po brdovitom terenu do trčanja na atletskoj stazi i od sprinta do maratona. Osim toga, naučićete kako da sprečite povrede i oporavite se od najčešćih sportskih povreda sa kojima se trkači suočavaju, uključujući i bolove u donjem delu leđa, bolove i tegobe u predelu kolena i rupture mišićnih vlakana i tetiva.

Bez obzira na to da li trčite rekreativno i želite da bržim ili snažnijim trčanjem savladate brdski teren ili ste profesionalni takmičar koji teži da postigne dodatno poboljšanje tehnike i efikasnosti trčanja i ubrza zalet za finiš, knjiga Trčanje: anatomija će vam omogućiti da iz sebe izvučete maksimum.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi