cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Plivanje: anatomija

Original price was: 933.90 RSD.Current price is: 746.90 RSD. Sa PDV-om

  • Autor: Ian McLeod
  • Izdavač: Data Status
  • ISBN: 9788674781258
  • Format: 170×240
  • Broj strana: 193
  • Povez: Broš
  • Pismo: Latinica

Nema na zalihama

SKU 33879 Kategorije ,

Saznajte kako da postignete snažniji start, eksplozivnije okrete i bolje prolazno vreme!

Knjiga Plivanje: anatomija naučiće vas na koji način možete da poboljšate sportska postignuća time što ćete unaprediti snagu mišića i optimizovati efikasnost svakog zaveslaja. U knjizi su opisane 74 najefikasnije vežbe za plivače, a uz svaku su dati detaljano uputstvo za njeno izvođenje i anatomska ilustracija u boji na kojoj su obeleženi angažovani mišići.

U knjizi Plivanje: anatomija naći ćete više od pukog opisivanja vežbi, jer vas autor stalno navodi da zamislite sebe kako startujete sa startnih blokova, kako se nalazite u vodi, ili se upravo takmičite. Ilustracije obuhvataju prikaze startova, okreta i zaveslaja u sve četiri takmičarske plivačke discipline (slobodni stil, prsni stil, leđni stil i delfin stil) da bi vam bilo jasnije na koji način konkretnu vežbu možete da povežete sa poboljšanjem plivačkih postignuća. Naučićete i kako da modifikujete svaku vežbu da biste forsirali specifične grupe mišića, poboljšali položaj tela u vodi i minimalizovali rizik od pojave uobičajenih plivačkih povreda. Najbolje je to što ćete naučiti da integrišete opisane vežbe i osmislite trening na osnovu vaših individualnih potreba i postavljenih ciljeva.

Bez obzira na to da li trenirate za takmičenje u disciplini sprint na 50 metara slobodnim stilom ili za plivačku etapu triatlona, knjiga Plivanje: anatomija omogućiće vam da u vodu uskočite spremni da ostvarite svaki zadati cilj.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi