cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Mudre koje leče joga položaji za ruke – univerzalna mudra za molitvu Sabrina Mesko

Originalna cena je bila: 1,270.50 RSD.Trenutna cena je: 693.00 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Esoteria
  • Broj strana: 139
  • ISBN: 978-86-7348-416-7;
  • Pismo: Latinica
  • Format: 18 cm
  • Godina izdanja: 2010

Nema na zalihama

SKU 27572 Kategorije , Oznake ,

„Vežbanje mudri bar tri minuta dnevno doneće vam zdravlje, blagostanje, ravnotežu, uspeh i sreću.“ Mudre su joga pokreti u kojima koristimo samo ruke i dlanove.
Veoma su jednostavni, ali imaju veliku moć koja može da izmeni život, oslobađanjem energije zaključane u vašem telu – u nadijima i čakrama – i usmeravanjem, kako biste ostvarili svoje ciljeve i nosili se sa problemima svakodnevnog života.

U ovoj knjizi, prvoj koja svima otkriva svete isceljujuće tehnike mudri, iskusna učiteljica joge je dinamičnim ilustracijama prikazala 52 najčešće korišćene mudre, sa vežbama pravilnog disanja, pokreta očiju, mantrama, meditacijama, vizuelizacijama, molitvama i afirmativnim izjavama koje će pojačati snagu svake pojedine mudre.

U knjizi ćete pronaći mudre za:
ostvarenje unutrašnjeg mira i unutrašnje snage, otklanjanje bola i uznemirenosti, zaštitu fizičkog i emocionalnog zdravlja, prevazilaženje stresa, depresije, osećaja krivice i ljutnje, smirivanje uma i izoštravanje intuicije, prizivanje sreće, ljubavi, napretka i dugovečnosti, lečenje slomljenog srca…

 

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi