cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Lečenje medicinskim kanabisom – Mark Sirkus

Originalna cena je bila: 990.00 RSD.Trenutna cena je: 792.00 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Babun
  • Broj strana: 207
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan
  • Format: 15 x 23 cm
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9788680792033

Na zalihama

Zamislite da postoji efikasan lek za veliki broj ozbiljnih bolesti ─ počevši od raka i Parkinsonove bolesti, pa do glavobolja i depresije.

Sada zamislite da vam zabranjuju da ga koristite zato što se dobija iz kontroverzne biljke koja izaziva brojne rasprave i oprečna mišljenja. Mnogi ljudi i dalje smatraju kanabis društvenim zlom, ali, ipak, mnoštvo naučnih istraživanja čiji se broj povećava iz dana u dan jasno pokazuje da njegovi sastojci mogu da dovedu do smanjenja, zaustavljanja i u mnogim slučajevima čak i potpunog eliminisanja nekih veoma ozbiljnih zdravstvenih problema.
Dok u svetu sve više raste broj država koje prihvataju upotrebu kanabisa u medicinske svrhe, knjga Lečenje medicinskim kanabisom lekara, istraživača i autora dr Marka Sirkusa predstavlja lak i jednostavan vodič za razumevanje moći ove biljke u lečenju i borbi protiv bolesti kao što su rak, Alchajmerova bolest, Parkinsonova bolest, multipla skleroza, artritis, hronični bolovi, depresija, različite vrste upala i neuroloških stanja i mnogih drugih.Dr Mark Sirkus je lekar i naturopata s holističkim pristupom zdravlju, koji je završio studije akupunkture i azijske medicine na „Institutu za tradicionalnu medicinu“ u Santa Feu i „Školu tradicionalne medicine“ u Bostonu. Njegovi tekstovi o zdravlju i lečenju objavljuju se u časopsiima širom sveta, a napisao je i veliki broj knjiga, među kojima se posebno izdvajaju Lečenje medicinskim kanabisom,Upotreba joda u medicini i Lečenje sodom bikarbonom.
Dr Mark Sirkus je lekar i naturopata s holističkim pristupom zdravlju, koji je završio studije akupunkture i azijske medicine na „Institutu za tradicionalnu medicinu“ u Santa Feu i „Školu tradicionalne medicine“ u Bostonu. Njegovi tekstovi o zdravlju i lečenju objavljuju se u časopsiima širom sveta, a napisao je i veliki broj knjiga, među kojima se posebno izdvajaju Lečenje medicinskim kanabisom,Upotreba joda u medicini i Lečenje sodom bikarbonom.
Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi