cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Aikido i harmonija prirode
Micugi Saotome

Original price was: 1,669.80 RSD.Current price is: 1,335.40 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Babun
  • ISBN: 978-86-83737-74-1;
  • Broj strana: 252
  • Povez: Broširan
  • Format: 21 x 28 cm

Nema na zalihama

SKU 24180 Kategorije , Oznake , , ,

Knjiga Aikido i harmonija prirode otkriva dubokoumne filozofske i etičke principe otelovljene u veštini aikidoa i povezuje ih s prirodnim zakonima. Ovo je jedna od najjasnijih, najdubokoumnijih i najinspirativnijih knjiga koja je ikad napisana o aikidou, pa čak i o bilo kojoj ratničkoj veštini.
Autor otkriva da su fizičke kretnje aikidoa ovaploćenje principa duha. Sila napada se ne dočekuje agresijom, već se kontroliše i preusmerava pomoću sile i ravnoteže jednog kružnog pokreta. Tehnika aikidoa može da se shvati samo na osnovu njene ukorenjenosti u kosmičkom zakonu i prirodnim procesima.

Posvećeno vežbanje i izučavanje aikidoa produbljuje naše razumevanje savršenstva ravnoteže koja vlada u prirodi i usklađuje nas sa okolinom, drugim ljudima i samim sobom.
Pored toga što je bogato ilustrovana autorovim crtežima, dijagramima, kaligrafijom i fotografijama s prikazima aikido tehnika, ova knjiga sadrži i istoriju aikidoa, anegdote iz života njegovog Tvorca i prevode nekoliko njegovih predavanja.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi