cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Rađanje sudbine-Vampirski dnevnici 10

Originalna cena je bila: 878.90 RSD.Trenutna cena je: 702.90 RSD. Sa PDV-om

Autor:L.Dž.Smit

Izdavač:Čarobna knjiga DOO

ISBN:

Format:14,5×20,5

Br.strana:303

Nema na zalihama

SKU 24614 Kategorije ,

Elena se već mnogo puta suočila sa izazovima – uspela je da se izbavi iz Mračne dimenzije, izborila se s fantomima, a otkrila je i da je Čuvarka. Ali ništa ne može da se uporedi s teškim izborom s kojim se sada suočava – treba da odabere jednu od dve ljubavi svog života: Stefana ili Dejmona Salvatorea. Elena je ponovo u vezi sa Stefanom, a Dejmon, povređen njenim odbijanjem, pretvorio se u mračno i nepredvidivo biće. Elena je rastrzana između spasavanja Dejmonove duše i vernosti Stefanu.
Međutim, pre nego što Elena dobije priliku da odluči kome pripada njeno srce, kampus koledža Dalkrest biva preplavljen vampirima koji su odlučni u tome da vaskrsnu Klausa, ozloglašenog Prvobitnog, kojeg ništa neće zaustaviti u nameri da uništi Elenu i sve koji su joj dragi.
Dok saznaje sve više pojedinosti o sudbinskoj ulozi Čuvarke, zaštitnice Zemlje od zla, Elena shvata da, pre nego što se uhvati ukoštac s Klausom, mora da žrtvuje nekoga ko joj je veoma blizak. Mora da odluči pre nego što bude prekasno…

Serijal Vampirski dnevnici prvi je tinejdžerski serijal o vampirima. Započet je 1991. i ukupno je objavljeno devet nastavaka. Samo u Severnoj Americi prodato je više od tri miliona primeraka, a serijal je objavljen u čak trideset zemalja. Godine 2009. počela je da se prikazuje istoimena popularna TV serija.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi