cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Ponoć-Vampirski dnevnici 7

Original price was: 988.90 RSD.Current price is: 790.90 RSD. Sa PDV-om

Autor:L.Dž.Smit

Izdavač:Čarobna knjiga DOO

ISBN: 978-86-7702-202-0

Format:14,5×20,5

Br.strana:416

Nema na zalihama

SKU 22676 Kategorije ,

Uz pomoć šarmantnog ali neiskrenog Dejmona, Elena spasava svoju vampirsku ljubav Stefana iz dubina Mračne dimenzije. Ali nijedan od braće se ne vraća nepovređen.
Stefan je iznuren nakon dugog zatočeništva i treba mu više krvi nego što mu samo Elena može pružiti, dok je dejstvom neke čudne čarolije Dejmon pretvoren u ljudsko biće. Okrutan i očajan, Dejmon će učiniti sve da ponovo postane vampir – neće se libiti ni da ode u sam pakao. Ali šta će se dogoditi kada, sasvim slučajno, sa sobom povede i Boni?
Stefan i Elena žure da spasu svoju nevinu drugaricu iz Mračne dimenzije, ostavljajući Metu i Meredit zadatak da odbrane i oslobode rodni grad od opasnih duša koje su zavladale Felovom Crkvom. Jedno po jedno, deca podležu demonskom uticaju. Međutim, Met i Meredit ubrzo otkrivaju da je izvor zla još mračniji – i bliži – nego što su mogli i da zamisle…

Serijal Vampirski dnevnici prvi je tinejdžerski serijal o vampirima. Započet je 1991, a serijal se i dalje nastavlja. Samo u Severnoj Americi prodato je više od tri miliona primeraka, a serijal je objavljen u čak trideset zemalja. Godine 2009. započelo je emitovanje istoimene popularne TV serije.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi