cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Tehnike efikasnog pamćenja – Dominik O’ Brajan

Originalna cena je bila: 1,089.00 RSD.Trenutna cena je: 855.80 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:86-82683-58-X
  • Broj strana :187
  • Povez: Broširan
  • Format:15x23cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

Knjiga „Tehnike efikasnog pamćenja“ ima za cilj da oslobodi neograničeni potencijal vaše memorije! Postanite i vi svetski šampion u pamćenju!

Dominik O’Brajan je osmostruki šampion u pamćenju i radeći sa različitim grupama ljudi je došao sam do zakljčka da mnogi od nas raspolažu potencijalom da postanemo, ni manje ni više, do šampioni pamćenja.

Sve što bi u tu svrhu trebalo da preduzeti jeste da proučavanje ovu knjigu. Knjiga sadrži, čak, pedeset i dva poglavlja u kojima su detaljno objašnjene tehnike uz pomoć kojih ćete s lakoćom zapamtiti imena i lica, pravopis i pisanje reči na stranom jeziku, zemlje i njihove glavne gradove, hemisjke elemente, književna dela, citate ili govore za javne nastupe, istorijske datume, imena glumaca i još mnoge druge podatke!

Kroz vežbe koje su vam, takođe, dostupne u svim poglavljima, moćićete da provežbate ono što ste naučili. Knjiga Tehnike efikasnog pamćenja ima za cilj da oslobodi neograničeni potencijal vaše memorije, i u tom pogledu, starosne granice apsolutno ne postoje, tako da ne možete da budete ni previše mladi ni prestari da biste usvojili te jedinstvene metode.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi