cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Prerano stari prekasno mudri – Gordon Livingston

Original price was: 726.00 RSD.Current price is: 570.90 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:978-86-82683-65-0
  • Broj strana :146
  • Povez: Broširan
  • Format:15x23cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

SKU 7446 Kategorija Oznake ,

Izbegnite nepotrebna, duga lutanja – živite život vredan življenja!

Ako se mape u vašoj glavi ne slažu sa terenom na kojem ste – nešto nije u redu. Dr Gordon Livingston po povratku iz Vijetnama u SAD, počinje da radi kao psihijatar.

Slušajući sve te ljudske patnje i dileme, gledajući silna raskrša i svedočeći mnogim duševnim raskolima svojih pacijenata, on je učio mnogo. I sam je preživeo velike gubitke, za nepunih 13 meseci izgubio je oba sina.

No, kao Feniks iz pepela, Gordon je iz svojih nedaća izašao spremniji da pobedi život, da ga pobedi pomagajući drugima i učeći ih životu ne bi li izbegli osudu prerane starosti, a prekasne mudrosti.

Trideset istina koje je podelio sa nama na stranicama ove knjige, će vas iznova i iznova vraćati postulatu da smo mi ono što činimo i zato mi kontrolišemo svoj život.

Da biste postali uspešni na svakom planu vašeg ličnog razvoja, neophodno je da celog života razvijate svoju ličnost. Izbegnite nepotrebna, duga lutanja – živite život vredan življenja! Gordon Livingston nam je u ovoj knjizi, na jednostavan, svima razumljiv i koncizan način, otkriva koliko je lako biti zadovoljan i srećan!

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi