cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Pet stubova bogatstva – Tod Bernhart

Originalna cena je bila: 907.50 RSD.Trenutna cena je: 726.00 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Finesa
  • ISBN:978-86-82683-63-6
  • Broj strana :200
  • Povez: Broširan
  • Format:15x23cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

Postavite temelje za bogatstvo koje zaslužujete – krenite u akciju ova knjiga će biti vaš prvi korak!

 

Da vas podsetimo: celokupno ljudsko ponašanje temelji se na uverenjima.

Kakav je vaš stav o novcu – da li je on sredstvo za ostvarivanje snova ili uzrok svih nesreća? Koristite li ga kao oružje ili kao oruđe slobode? Donosi li vam moć i sigurnost ili je samo put do nesigurnog kraja?

Nivo uspeh koji ćemo dostići zavisi od kvaliteta našeg verovanja – u to koliko je teško ili lako zaraditi velika finansijska sredstva ili u to kolike su naše šanse da u tome uspemo. Jednako je važna i energija koju u to ulažemo – emocije i istrajnost posvećene uspešnom investiranju sopstvenog kapitala i stvaranju finansijskog obilja. Zapravo, više od svega drugog, te emocije i verovanja određuju hoćemo li uspeti.

 

Da bi smo ostvarili i najsmelije finansijske snove potreban nam je jasan plan koji je Tod Bernhart obuhvatio u svojoj strategiji od pet stubova bogatstva:

– Prvo isplati sebe
– Traži svoj san
– Drži se plana
– Koristi sopstvena sredstva
– Radi s uspeho

Ako krenete u akciju, sigurno je da će ova knjiga biti vaš prvi korak u sticanju bogatstva koje želite! Stećićete uvid u najvažnije činioce koji određuju naše bogatstvo: finansijska inteligencija, finansijski plan i disciplina u izvršenju plana. Počnite da se koristite tim činiocima, postavite temelje za bogatstvo koje zaslužujete!

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi