cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

Mars i Venera na sudaru Džon Grej

Original price was: 1,391.50 RSD.Current price is: 1,012.00 RSD. Sa PDV-om

Vodič za navigaciju kroz pet faza ljubavnih sastanaka u cilju ostvarivanja potpune i trajne ljubavne veze

  • Izdavač: Esoteria
  • Broj strana: 420
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broširan

Nema na zalihama

SKU 12131 Kategorija Oznake ,

Autor svetske bestseler serije knjiga o odnosima Marsovaca i Venerijanki („Muškarci su sa Marsa, Žene su sa Venere“ i ostalih), u ovom nastavku prodire u novu uzbudljivu teritoriju univerzuma samaca, primenjujući svoju jedinstvenu ekspertizu na muškarce i žene koji nisu u emotivnoj vezi, a žele dugotrajnu intimnost.

Ova knjiga je za sve one same koji čeznu za ljubavlju, uključujući sveže rastavljene i razvedene, bačene na scenu samaca. Sa saosećanjem i razumevanjem koji prožimaju sve Grejove knjige, on nas vodi kroz 5 nivoa upoznavanja i početka veze: privlačnost (kako da privučete pravu osobu za vas), neizvesnost, pripadnost, intimnost (u 4 nivoa: fizička, emotivna, mentalna i duhovna), stupanje u vezu (kako da se pripremite za nebeski brak). Pronaćićete nadahnute ideje kako da pronađete srodnu dušu i stvorite uzajamno ispunjavajući emotivni odnos.

Univezum samaca može biti zastrašujuće mesto. Muškarci i žene koji su sami mogu imati veliku potrebu za praktičnom mudrošću Džona Greja. Na isti način na koji su „Muškarci su sa Marsa, Žene su sa Venere“ vrhunska pomoć u odnosima za parove, „Mars i Venera na sudaru“ je suštinski vodič za one koji su sami, a ne žele to da budu.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi