Kurs čuda za početnike - Alen Koen

616.00 RSD Sa PDV-om

Ovladavanje putovanjem od straha do ljubavi

 

  • Izdavač:Leo Commerce
  • Broj strana:216
  • Pismo:Latinica
  • Povez: Broš
  • Format: 23 cm
  • ISBN:9788679503800

Na zalihama

Opis

„Alen Koen opisuje Kurs čuda kao mapu za izlazak iz pakla – oslobađanje od načina razmišljanja ega zasnovanog na strahu, bezvrednosti, nemanju i odvojenosti.

U ovom svom izvrsnom osvrtu, Alen nam pokazuje kako da pratimo tu mapu!“ – dr Robert Holden Kurs čuda – spiritualni i misaoni sistem samospoznaje, koji nas podučava kako da volimo i opraštamo – obuzeo je umove i osvojio srca miliona ljudi. Pružajući unutrašnji mir umesto straha i bola, njegova univerzalna poruka je neprevaziđena po svojoj moći isceljenja.Ali, ipak, veliki broj onih koji se bave proučavanjem Kursa čuda kaže da imaju poteškoće da shvate njegove principe i savladavaju zadate lekcije, tako da bez obzira na to što žude za sticanjem duhovne slobode koju Kurs nudi, ipak stavljaju knjigu na stranu, nadajući se da će joj se jednog dana vratiti.

Alen Koen se bavi proučavanjem i podučavanjem Kursa čuda više od 30 godina i približava čitaocima sveobuhvatne koncepte date u Kursu kroz 22 sažeta i lako razumljiva poglavlja ove knjige. Ovaj jedinstveni vodič, lak za čitanje i ispunjen zanimljivim primerima, pričama i iskustvima iz realnog života, biće dragocen kako onima koji se već dugo bave proučavanjem Kursa čuda, tako i onima koji se s njim susreću po prvi put.

Dostupno u:

Leo Commerce online prodavnici
Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!