cropped-leo-logo-horizontalan-manji-1-1.png

BEZ GRANICE
Ken Vilber

Originalna cena je bila: 774.40 RSD.Trenutna cena je: 619.30 RSD. Sa PDV-om

  • Izdavač: Babun
  • ISBN:978-86-83737-04-8
  • Broj strana : 184
  • Povez: Broširan
  • Format:15,5 x 22 cm
  • Pismo :Latinica

Nema na zalihama

SKU 10202 Kategorija

U predgovoru milenijumskom izdanju Bez granice Vilber je napisao: „Ljudska bića uistinu raspolažu čudesnim spektrom svesti, veličanstvenom dugom neobičnih mogućnosti i sposobnosti, a ovi potencijali zaista se kreću od materije do tela do uma do duše do duha. Pojedinci mogu da rastu i razvijaju se u čitavom tom spektru, doživljavajući neposredno svaki od ovih „nivoa“ ili duginih „boja“, što se okončava neposrednim iskustvom samog duha.

Bez granice je jednostavan i uz to razumljiv vodič za sve vrste psihologija i terapija iz zapadnih i istočnih izvora, od psihoanalize i egzistencijalizma do tantre i zena. Svako poglavlje uključuje posebnu vežbu osmišljenu da pomogne čitaocu da razume prirodu i praksu određenih terapija. Ken Vilber nam predstavlja lako razumljivu mapu ljudske svesti koju tumači različitim teorijama. U ovo izdanje je uključen i novi predgovor knjizi.

Ken Vilber je jedan od najčitanijih i najuticajnijih američkih filozofa našeg vremena. Spada među rodonačelnike transpersonalne psihologije koja obuhvata takve mislioce kao što su Čarls Tart, Fritjof Kapra, Danijel Goleman, Stanislav Grof…

Njegove knjige prevedene su na preko dvadeset stranih jezika. Živi u Bolderu, Kolorado.

Ostvarite kupovinu u iznosu od 3.000 RSD kako biste aktivirali besplatnu dostavu!
Novo

Nedavno dodati naslovi